Comlight Eagle Eye Zhaga!

Comlight Eagle Eye Zhaga  – ir intelektuāla adaptīvā ielu apgaismojuma vadības sistēma enerģijas taupīšanai.

Kad tuvojas kustīgs objekts Ielu gaismeklis palielina savu gaismas spilgtumu. Tā var būt gan mašīna, gan gājējs vai velosipēdists.

Tādējādi ielu apgaismojuma vadības sistēma spēj ietaupīt elektroenerģiju, kas ne tikai samazinās elektrības izmaksas, bet arī samazinās kaitīgo ietekmi uz apkārtējo vidi. Šāda sistēma paredzēta darbam nakts stundās, kad nav aktīvas kustības uz ceļa un nav vajadzīgs pastāvīgs spožs ielas apgaismojums.

Zhaga kustības noteikšanas gaismas regulators konstatē gājējus, velosipēdistus un transportlīdzekļus, izmantojot uzlabotu Doplera radardetektoru. Kad sistēma nodota ekspluatācijā no vairākiem sensoriem sastāvošā tīklā, tā nodrošina priekšā esošās ietves, ielas vai ceļa apgaismošanas funkcionalitāti. Zhaga ligzdas ietvaram jābūt montētam zem gaismekļa un orientētam atbilstoši Zhaga Book 18 ieteikumiem.

Sistēmas konfigurēšana un piekļuve darbībā esošai sistēmai tiek veikta, izmantojot Comlight vārtejas bloku, kurš nodrošināts staba montāžas elementā vai Zhaga versijās. Nepievienotas sistēmas tiek nodotas ekspluatācijā, izmantojot Comlight radio atslēgspraudni. Comlight ierīcei Eagle Eye Zhaga ir pielāgojams radara korpuss, kas sniedz iespēju atlasīt noteikšanas zonu. Sistēma konstatē objektus (gājējus, velosipēdistus un transportlīdzekļus) plašā ātruma diapazonā — 33 - 150 km/h.

Comlight Eagle Eye Zhaga atbilst Zhaga Book 18 specifikācijai un SR (System Ready — sagatavots sistēmai) koncepcijai. Sensors ir veidots atbilstoši Dali-2 (IEC62386), 303. daļa, Klātbūtnes devējs kā D4i, B tipa ierīce, lai turklāt automātiski darbotos kā A tipa vadības ierīce, ja aprīkojumā nav citas vadības ierīces. 

 


 

Noklikšķini, lai uzzināt vairāk:

👉 Kustībjutīgs ielas apgaismojums

👉 Eagle Eye Zhaga tehniskais apraksts

👉 Comlight Access

 

Uz veikalu

Citi jaunumi
Merten un Sedna - ērti un stilīgi slēdžu un rozešu risinājumi! 
Ja plānojat mainīt rozetes un slēdžus, tad tos vēlamies jums piedāvāt stilīgas un skaistas Schneider Electric ražotāja sērijas: Merten un Sedna Design & Elements.
24.04.2024
Aicinām Jūs apmeklēt  pasākumu “Info rīts ar KOPOS KOLIN”
Jums būs iespēja satikt KOPOS Kolin pārstāvjus, apskatīt jaunu ekspozīciju, kā arī saņemt praktiskas un tehniskas konsultācijas no profesionāliem savā jomā.
23.04.2024
Akcija NKT (N)YM PLUS kabelim! 
Lielisks piedāvājums kabeļu iegādei! Mums ir divas labas ziņas!
17.04.2024
×
LV