Weidmuller Demo Bus: risinājumi saules paneļu sistēmām!

Kad? Š.g. 29.maijā (pirmdiena);

Cikos? 13:00 – 16:30;

Kur? Elektrika, Dzirnieku iela 24, Mārupe;

Apmeklē Weidmuller Demo Busu un iepazīsti pilnu spektru risinājumu solāro paneļu sistēmu izveidei mājsaimniecībām, komercuzņēmumiem, ražojošiem uzņēmumiem un elektro-enerģētikas uzņēmumiem.

Iepazīsti, kā Weidmuller var palīdzēt izveidot drošas un efektīvas saules paneļu instalācijas, iekļaujot attālinātu saules paneļu atslēgšanas funkcionalitāti ugunsdrošības nodrošināšanai (firemans-switch).

Weidmuller piedāvā plašu spektru produktu saules paneļu kabeļu savienošanai (PV Stick), saules paneļu pievienošana pie invertoriem (Combiner Box), pārsprieguma aizsardzību (Varitecor PV), saules paneļu monitoringa sistēmas (Transclinic), drošinātājus, nepieciešamos instrumentus un marķēšanas risinājumus.

Atnāc, iepazīsti, izmēģini un iegūsti jaunas zināšanas! 

Citi jaunumi
Elektrika Daugavpils - jauna adrese!
Informējam, ka Elektrika Daugavpils filiāle pārceļas uz jaunu adresi!
26.04.2024
Merten un Sedna - ērti un stilīgi slēdžu un rozešu risinājumi! 
Ja plānojat mainīt rozetes un slēdžus, tad tos vēlamies jums piedāvāt stilīgas un skaistas Schneider Electric ražotāja sērijas: Merten un Sedna Design & Elements.
24.04.2024
Aicinām Jūs apmeklēt  pasākumu “Info rīts ar KOPOS KOLIN”
Jums būs iespēja satikt KOPOS Kolin pārstāvjus, apskatīt jaunu ekspozīciju, kā arī saņemt praktiskas un tehniskas konsultācijas no profesionāliem savā jomā.
23.04.2024
×
LV