Wallbox - viedā uzlādes stacija elektromobilim! 

Atzīsim, ka  katrs no mums ir aizdomājies par elektromobiļa plusiem un mīnusiem, vai pat izskatījis iespēju par šā transportlīdzekļa iegādi tuvākajā laikā. Labā ziņa: tagad elektromobilis ir ne tikai videi draudzīgs un moderns transportlīdzeklis, bet arī ērts, tehnoloģiski progresīvs un vienkāršs lietošanā.

 

Piedāvājam jaunumu - Wallbox viedās uzlādes stacijas elektromobiļiem!

Wallbox izgatavo viedās uzlādes sistēmas sevī apvieno jaunākās tehnoloģijas un izcilu dizainu.

Wallbox pārspēj visus, piedāvājot lietotājiem iespēju kontrolēt elektrības patēriņu, ietaupīt naudu un dzīvot daudz ērtāk. Wallbox piedāvā pilnu risinājumu paketi dzīvojamo, komerciālo un sabiedrisko telpu elektropatēriņa uzlādei un vadībai.

Pirmā Wallbox atšķirīgā iezīme ir- tās izmērs. Piemēram, Wallbox Pulsar nav lielāks par virtuves tosteri. Tāpēc,  šādas uzlādes stacijas ir viegli izvietot jebkurā vietā.

Otrā Wallbox atšķirīgā iezīme ir- automobiļa saikne ar tās īpašnieku, ko nodrošina mobilā aplikācija. Nodrošiniet lādēšanas ierīču a izmantošanu ar lietotni myWallbox.

  • Sekojiet sava lādēšanas ierīces stāvoklim un tās vadību nodrošiniet attālināti vai uz vietas;
  • Plānojiet uzlādi laikā, kad elektrība ir vislētākā;
  • pārskatiet savu statistiku reālā laika   režīmā;
  • Bloķējiet lādēšanas ierīci, lai pasargātu to no nevēlamas lietošanas.

Un, visbeidzot, viena no galvenajām Wallbox priekšrocībām ir iespēja izvēlēties starp 7,4 kW, 11 kW vai 22 kW vienā ierīcē, atkarībā no jūsu vajadzībām.

 

Apskatīsim Wallbox lādētāju sortimentu:

Wallbox Pulsar Plus tika izveidots, lai Jūsu  elektroautomobilim nodrošinātu jaudīgu viedo lādēšānas ierīci pēc iespējas mazā izmērā. Pulsar sērija ir ideāli piemērota ikdienas lietošanai mājās. Tās kompaktie izmēri un minimālistiskais dizains iederas jebkurā garāžā un to papildina daudzas funkcijas, kas pieejamas lietotnē myWallbox.

Pulsar Plus ir aprīkots ar integrētu kabeli, kas piemērots jebkuram elektromobilim ar 1. vai 2. tipa uzlādes savienotāju. Izvēlieties starp 7,4 kW, 11 kW vai 22 kW.

Wallbox Copper SB ir izstrādāts, lai nodrošinātu daudzpusību, noturību un eleganci uzņēmumiem, kuri vēlas elektrificēt savas komerciālās autostāvvietas.

Copper SB lādēšanas ierīce , pateicoties elektromobilī iebūvētajai kontaktligzdai, garantē elektromobiļu vadītāju apmierinātību, jo tā ļauj uzlādēt jebkuru elektromobili. Izvēlieties, kam būs piekļuve Jūsu lādējamajai ierīcei, izmantojot RFID kartes lasītāju, un izmantojot lietotni myWallbox, viegli izveidojiet savienojumu ar lādēšanas ierīci.

Wallbox Commander 2 nodrošina vienkāršāko un īsāko ceļu pie viedām elektromobiļu uzlādēm Jūsu uzņēmumam un par labāko cenu.

Uzņēmumiem, apvienojumā ar myWallbox (bez papildu maksas), elektromobiļu lādēšanas ierīce samazina kopējās investīcijas tās uzstādīšanai un patēriņa jaudu, ko iegūst, pateicoties tādām funkcijām, kā: viedā slodzes vadība, ekspluatēšanas atbalsts visā lietošanas laikā un lādēšanas ierīces pārvēršana ieņēmumu avotā.

Jautājumos, saistītos ar Wallbox uzstādīšanu, vērsties pie mūsu profesionālajiem menedžeriem.

Iegādājieties Wallbox lādētājus mūsu interneta veikalā, piegāde no piegādātāja noliktavas 2-5 darba dienu laikā.

 

Uz veikalu

Citi jaunumi
Akcija NKT (N)YM PLUS kabelim! 
Lielisks piedāvājums kabeļu iegādei! Mums ir divas labas ziņas!
17.04.2024
Elektrodrošība ar ABB! 
Pareizai aizsardzības ierīču izvēlei jānodrošina gan pret zemesslēgumiem, gan pret pārspriegumiem.
10.04.2024
Noark Electric informatīvais brokastis! 
Aicinām uz Noark Electric informatīvajām brokastīm, kas notiks mūsu filiālēs Mārupē, Valmierā un Ventspilī.
08.04.2024
×
LV