Innovatīva montāžas kārbu uzstādīšana uz kabeļu renēm

Simet SA piedāvā jaunu virsapmetuma montāžas kārbu sēriju – Fastbox & Hook, kas paredzēta uzstādīšanai uz dažādām sienām, kā arī uz perforētām un neperforētām cinkota tērauda renēm. Šīs montāžas kārbas ir novatoriskas to uzstādīšanas tehnoloģijas ziņā.

Montāžas kārbu jaunajā sērijā Fastbox & Hook ir  šādas montāžas kārbas: NS5, NS6, NS7, NS8, kā arī HNS āķis. Montāžas kārbu izmēri ir: NS5 75x75 mm, NS6 85x85 mm, NS7 100x100 mm un NS8 45x85 mm. Izņemot NS8 visas montāžas kārbas var uzstādīt, izmantojot āķus.

Šo montāžas kārbu korpuss ir izgatavots no polietilēna (PE). Pēc montāžas kārbas aizvēršanas, korpuss kļūst ciets pašbloķējošā vāka dēļ (kas izgatavots no polipropilēna (PP)). Gludā virsma ļauj ievietot salasāmu instalācijas aprakstu. Āķis ir izgatavots no poliamīda (PA6). Turklāt, korpusā ir apaļas konusveida uzmavas, kas paredzētas cauruļu, kabeļu vai elektrisko vadu ievietošanai. Montāžas kārbas apakšdaļā ir divi stiprinājuma kronšteini āķu ievietošanai, kas ļauj viegli uzstādīt montāžas kārbu uz kabeļu renes. Korpusa apakšpusē arī ir integrēts kronšteins, kas ļauj uzstādīt montāžas kārbas tradicionāli, izmantojot skrūves vai kabeļu saites (neizmantojot āķus).

Pateicoties aizsardzības pakāpei IP54, montāžas kārbas nodrošina augstu aizsardzību pret nelabvēlīgiem laika apstākļiem. Tiem raksturīga augsta izturība pret putekļiem un aizsardzība pret ūdens iekļūšanu. Šo montāžas kārbu ražošanai izmantotie materiāli ir pašizzūdoši, bez halogēniem, tie ir  izturīgi pret karstumu līdz 650 ° C (kvēlspuldzes cilpas tests).

Turklāt, šīs montāžas kārbas atbilst drošības standartiem PN-EN 60670-22, PN-EN60670-1, kā arī, to kvalitāti apstiprina BBJ veikta testa pozitīvie rezultāti.  

Āķa izmantošanas priekšrocības – ātra uzstādīšana - mazāk nekā 10 sekundēs!

Palielināta PA6 mehāniskā izturība nodrošina, ka montāžas kārba ir stingri nostiprināta uz kabeļu renes. Izturība pret karstuma, ķīmiskā izturība un augsta izturība pret koroziju padara kārbu stiprināšanas sistēmu stabilu un nodrošina, tā netiks pakļauta deformācijām. Turklāt, āķu uzstādīšana nekādā veidā nesabojā kabeļa apvalku. Šī novatoriskā montāžas kārbu uzstadīšanas metode prasa mazāk nekā 10 sekundes.

 

Uz veikalu

Citi jaunumi
Merten un Sedna - ērti un stilīgi slēdžu un rozešu risinājumi! 
Ja plānojat mainīt rozetes un slēdžus, tad tos vēlamies jums piedāvāt stilīgas un skaistas Schneider Electric ražotāja sērijas: Merten un Sedna Design & Elements.
24.04.2024
Aicinām Jūs apmeklēt  pasākumu “Info rīts ar KOPOS KOLIN”
Jums būs iespēja satikt KOPOS Kolin pārstāvjus, apskatīt jaunu ekspozīciju, kā arī saņemt praktiskas un tehniskas konsultācijas no profesionāliem savā jomā.
23.04.2024
Akcija NKT (N)YM PLUS kabelim! 
Lielisks piedāvājums kabeļu iegādei! Mums ir divas labas ziņas!
17.04.2024
×
LV