Jauna un moderna dizaina gaismas slēdžu un kontaktligzdu sērija – Sedna Design un Elements!

  • Sedna ir premium klases gaismas slēdžu un kontakligzdu sērija ar unikālu dizainu un estētisku pievilcību.
  • Pieejamas divas Sedna versijas – Design un Elements, kas atšķiras ar taustiņu un rāmju apdari. Tās ir ērti kombinēt un pieskaņot dažādiem mājokļa dizaina risinājumiem.

Schneider Electric, ir uzsācis jaunas gaismas slēdžu un kontakligzdu sērijas Sedna Design un Elements ražošanu. Jaunās sērijas fokuss ir moderns dizains, kas apvieno gan tehnoloģiju inovācijas energorsinājumu jomā, gan arī gaumīgus un estētiski pievilcīgus interjera elementus. Sedna sērijas izveidē ir ņemtas vērā arī elektriķu vajadzības. Ir padomāts par to, lai strādāšana ar Sedna sēriju būtu pēc iespējas vienkāršāka, ātrāka un praktiskāka – no savienošanas un izlīdzināšanas līdz stiprināšanai, montāžai un testēšanai!

Drosmīgs, izsmalcināts stils
Sedna sērija piedāvā jaunākās paaudzes elektriskos slēdžus, kas atspoguļo aktuālās modes un mājokļu interjera dizaina tendences.
Sedna elektriskie slēdži ir pieejami divās versijās – Design un Elements, – katra ar dažādu slēdžu taustiņu un rāmju apdari, ko var variēt un praktiski pieskaņot visdažādākajās kombinācijās.
Sedna piešķirs individualitāti jebkuram interjera dekorēšanas stilam, sākot no industriālā un vintage līdz dabiskajam un glam.

Sedna Design ir pieejama četrās krāsās: baltā, bēšā, antracīta un alumīnija.

Sedna Elements smalkais plakano un izliekto formu sajaukums ļoti strukturētā dizainā jebkurai telpai piešķirs novatorisku pievilcību. Sedna Elements ir pieejami dažādās mūsdienu krāsās un faktūrās, kas atdarina koku, betonu, metālu un stiklu. Pie tam šī apdare ir arī pieejama par pieņemamām cenām.

No 1 līdz 5 segmentu pārsegu rāmji: pārsegu rāmjos var ievietot no viena līdz pieciem slēdžiem un/vai kontaktligzdām, kas ir pieejami visās apdares versijās, un tos var kombinēt un saskaņot ar visu ieliktņu apdari.

Pretputekļu dizains un apdare: Sedna pārsegu rāmji ir izstrādāti ar speciālām, pret sienu izliektām malām, lai novērstu putekļu uzkrāšanos. Arī glancētie materiāli izvēlēti to labā izskata un mazākas putekļu nogulsnēšanās dēļ.

Funkcijas, kas apmierina visas vajadzības
Dažādi slēdži, kontaktligzdas, USB lādētāji – Sedna piedāvā visas modernās elektropārvaldības funkcijas, nodrošinot komfortu un ērtības visu paaudžu cilvēkiem.

USB lādētāji: vairāk komforta un stila katram modernam mājoklim
Uzstādot integrētās USB lādēšanas ierīces pareizajās mājokļa vietās, būs ļoti vienkārši nodrošināt visu ģimenes elektronisko ierīču regulāru uzlādi.
Sedna piedāvā specializētus risinājumus ikvienai mājokļa telpai – gan dzīvojamai istabai un virtuvei, gan guļamistabai vai birojam.
Visiem Sedna lādētājiem ir divas USB pieslēgvietas, tāpēc vienlaikus var uzlādēt divas ierīces.

Pieejamība
Viss Sedna Design un Elements klāsts būs pieejams pakāpeniski līdz 2022. gada beigām un 2023. gada sākumam.

 

Uz veikalu

Citi jaunumi
Lieldienu akcija! 
Šogad Lieldienu zaķis atnes mūsu klientiem dāvanu – 23% atlaidi elektromateriāliem!
28.03.2024
Darba laika izmaiņas Lieldienās!
Informējam par mūsu izmaiņām mūsu darba laikā svētku dienās.
27.03.2024
Gudra un kompakta maiņstrāvas uzlādes stacija drošai elektromobiļa uzlādei
Terra AC elektrouzlādes stacijas priekšrocības ir tās augstā kvalitāte un funkcionalitāte - efektīva, droša un vienkārša uzlāde.
26.03.2024
×
LV