Jaunās WIN sērijas kārbas no OBO Bettermann!

Jaunās OBO zemapmetuma kārbas!

Vienkārša un ātra montāža! OBO zemapmetuma kārbas ir piemērotas tiem, kas vēlas strādāt ātri un efektīvi. Inovatīvas produktu īpašības padara kabeļu un cauruļu montāžu vienkāršāku, atvieglojot darbu jebkurā objektā.

Savienojuma atbalsts ar bajonetes aizslēgu.

Bajonetes pieslēgums ir abpusējs savienojums, tādējādi nodrošinot maksimālu elastību un ātru instalāciju.

Ir nepieciešama tikai neliela pagriešanas kustība, lai zemapmetuma kārbas ļoti stabili savienotu vienu ar otru.

Aprakstīti vadu un cauruļu ievadi.

Ietaupa laiku izvēloties: vienkāršu risinājumu, ko  nodrošina aprakstītie vadu un cauruļu ievadi.

12 skrūvju vietas

12 skrūvju vietas vienmēr ļauj precīzi novietot un piestiprināt ierīci, arī tad, ja ieģipsēšana kādu reizi nav pilnībā izdevusies.

Membrānas tipa ievadi no TPE

Hermētiska zemapmetuma kārba pārliecina ar tās speciālo membrānu ievadi no termoplastiskā elastomēra (TPE). Var vienkārši caurdurt ar vadiem un caurulēm, un nav nepieciešami papildus instrumenti .

Gatavs instalācijas izaicinājumam jebkurā objektā

Jaunizveidotais portfolio ietver ierīču kārbas, ierīču savienojuma kārbas, elektronikas kārbas un sienas izvades kārbas. Visiem variantiem ir pieejams parastais un hermētiskais risinājums. Zemapmetuma kārbu īpašības ir īpaši labi pārdomātas.

 

Uz veikalu

 

 

Jaunās OBO dobo sienu kārbas!

Instalācijas priekšrocības, pateicoties pārdomātām detaļām OBO, piedāvā jaunās dobo sienu kārbas. Daudzās produktu detaļas padara ierīču un kabeļu instalāciju vēl ātrāku un efektīvāku. Savlaicīgi pabeigts darbs vienmēr būs instalācijas priekšrocība.

Aprakstīti vadu un cauruļu ievadi

Viegli izdarīt izvēli: uzraksti uz vadu un cauruļu ievadiem atviegloto izvēli un rūpējas par to, lai tiek nodrošināts standartos pieprasītais vadu balsts.

Savienojuma atbalsts ar lielāku apjomu

Par 8% lielāks tilpums nekā parastiem OBO savienojuma balastu modeļiem ievērojami atvieglo dzīslu ievadīšanu no vienas dobās sienas kārbas citā.

6 skrūvju vietas

Šī produkta detaļa nodrošina maksimālu piekļuves izlīdzināšanu: 6 skrūvju vietas vienmēr ļauj precīzi nostiprināt ierīci.

Membrānas tipa ievadi no TPE

OBO dobo sienu kārbu hermētiskajiem variantiem ir membrānas ievadi no termoplastiskā elastomēra (TPE), kas ļauj ievadīt vadus un caurules, neizmantojot instrumentus.

Vadu ievadi ar atveres kontūru

Standarta kārbu īpašība: vadu ievadi ar atveres kontūru skrūvgrieža asmenim. Atveres kontūrs atvieglo vadu atvēršanu un novērš slīdi.

Piederumi plānam apšuvumam

Stiprinājuma elements ir optimāli piemērots izmantošanai ar plānu apšuvumu, piemēram, stikla plāksnēm. Tādējādi, OBO dobo sienu kārbas  var izmantot sākot ar apšuvuma biezumu 0,2 mm.

OBO dobo sienu kārbas ir pieejamas kā ierīču kārbas, ierīču savienojuma kārbas, elektronikas kārbas un sienas izvadkārbas, gan kā  standarta un hermētiskie varianti. 

 

Uz veikalu

Citi jaunumi
Akcija NKT (N)YM PLUS kabelim! 
Lielisks piedāvājums kabeļu iegādei! Mums ir divas labas ziņas!
17.04.2024
Elektrodrošība ar ABB! 
Pareizai aizsardzības ierīču izvēlei jānodrošina gan pret zemesslēgumiem, gan pret pārspriegumiem.
10.04.2024
Noark Electric informatīvais brokastis! 
Aicinām uz Noark Electric informatīvajām brokastīm, kas notiks mūsu filiālēs Mārupē, Valmierā un Ventspilī.
08.04.2024
×
LV