Idejas Ziemassvētku dāvanām

Vismīļākais laiks gadā jau ir klāt. Pilsētas ielās staro Ziemassvētku iluminācijā, veikalu logos spīd Ziemassvētku egles, mājas gaiss smaržo pēc mandarīniem un kakao ar kanēlī, un visi cilvēki gaida Ziemassvētku brīnumus! Mēs kā bērni sapņojam par dāvanām. Un tajā pašā laikā, mēs vēlamies iepriecināt savus radiniekus un draugus ar oriģinālu, bet praktisko Ziemassvētku dāvanu.

Tātad, ko dāvināt Ziemassvētkos? Mēs negribam, lai jūs «laužat galvu» un nolēmām sastādīt sarakstu ar labākajam Ziemassvētku dāvanām, kuras patiks visiem!

Ziemassvētku dāvanas idejas:

1. Gaismeklis Heng Balance ar levitējošo slēdzi. Kāpēc slēdzis ir levitējošs, jautāsiet jūs? Pievērsiet uzmanību attēlam, vai Jūs redzat divas bumbiņas lampas centrā? Nepieciešams tuvināt tās vienu otrai, un gaismeklis jau spīd, bet bumbiņas karājas gaisā. Ar tādu dāvanu jūs noteikti pārsteigsiet un iepriecināsiet ģimeni vai draugus! Arī šī dāvana būs praktiska, jo tā ir galda lampa!

2. Pagarinātājs-kubs Power Cube. Viss ģeniālais ir vienkāršs. Četras Schuko kontaktligzdas vienā kubā! Vairāk nebūs sapinušo vadu un garu, neērtu pagarinātāju. Šī dāvana ir īpaši piemērota ceļojumu mīļotājiem!

3. Skaļrunis-kubs Audio Cube – ideāla dāvana pusaudžiem, jo viņi mīl mūziku pat vairāk nekā sociālus tīklus! Ar šo kubu, var klausīties mūziku tieši no viedtālruņa. Skaļrunis var strādāt ar akumulatoru un tajā paša laikā izskatās stilīgi.

4. Inovācijas gaismeklis Philips Hue. To var kontrolēt no viedtālruņa: var izvēlēties vienu no 16 miljoniem gaismas krāsām, ieslēgt gaismekļi pat tad, ja neesat mājās, sinhronizēt ar televizoru un citas priekšrocības. Tāda dāvana, protams, pārsteigs jūsu ģimeni un draugus!

5. Sievietes ļoti daudz domā ko dāvināt vīrietim Ziemassvētkos. Mēs atbildam uz šo jautājumu – universāls skrūvgriežu komplekts Haupa Flex Bag vai darba instruments Bosch GSR1000. Tā ir dāvana remonta mīļotājiem, vai, ja pagājušajā gadā jūsu vīrietis uzdāvināja Jums sadzīves tehniku (cepšanas pannu, maisītāju utt.), Jūs varat "atriebties" šogad! Un tad nākamgad viņš noteikti zinās ko dāvināt Ziemassvētkos.

Pārsteidziet, ieprieciniet savu ģimeni un draugus, izbaudiet burvīgo gadalaiku un neaizmirstiet svinēt Ziemassvētkus kopā ar mīļākajiem cilvēkiem! Mēs novēlām jums lieliskas brīvdienas un ceram, ka šeit esat atraduši labas idejas Ziemassvētku dāvanām.

Citi jaunumi
Akcija NKT (N)YM PLUS kabelim! 
Lielisks piedāvājums kabeļu iegādei! Mums ir divas labas ziņas!
17.04.2024
Elektrodrošība ar ABB! 
Pareizai aizsardzības ierīču izvēlei jānodrošina gan pret zemesslēgumiem, gan pret pārspriegumiem.
10.04.2024
Noark Electric informatīvais brokastis! 
Aicinām uz Noark Electric informatīvajām brokastīm, kas notiks mūsu filiālēs Mārupē, Valmierā un Ventspilī.
08.04.2024
×
LV