Mi Electric ScooterPro 2 - sajūtiet spēku, iekarojiet attālumu!

Brauciet “ar brīzi” ar elektrisko skrejriteni pilsētas parkā! Kas var būt labāks par to siltā vasaras vakarā? Aizstājiet ierasto transportlīdzekli ceļam uz darbu un mājup. Tas ir videi draudzīgāks, lētāks un jaukāks! Jūsu ģimene arī būs priecīga par jauno pirkumu!

Mi Electric ScooterPro 2 – pieejami mūsu noliktavā.

Trīs ātruma režīmi. Ātra pārslēgšanās

Ja kavējat darbu, pārslēdzieties uz "S" režīmu, lai palielinātu ātrumu. Pastaigas laikā parkā aktivizējiet režīmu "D" vai ieslēdziet režīmu "Gājējs", bet braucot pa rosīgu ielu.

  • Gājēju režīms 0–5 km / h;
  • Standarta režīms 0-20 km / h;
  • Sporta režīms 0-25 km / h;

Uzticams litija akumulators - 45 km attālumam

Skrejritenis ir aprīkots ar uzticamu un izturīgu 446 Wh akumulatoru, kas nodrošina ātru paātrinājumu līdz maksimālajam ātrumam 25 km / h. Ar pilnu akumulatora uzlādi ar skrejriteni var nobraukt 45 km lielu attālumu.

Vadības ierīces, kas izstrādātas braucēja ērtībai - vienkārša vadība. Vienkārši pamēģiniet to.

  • Daudzfunkcionāls vadības panelis, kas  reālā laikā piedāvā 8 veidu funkcijas: ātrumu, režīmu, akumulatora uzlādi, bloķēšanas statusu un citu informāciju.
  • Ērts rokturis. Skrejriteņa rokturi  izgatavoti no termoplastiskas gumijas, kas nodrošina ērtu un drošu saķeri.
  • Jūtīga drosele. Mērena rokas droseles pretestība un savlaicīga tās samazināšana atvieglo braukšanas ātruma regulēšanu un nodrošina vienmērīgu paātrinājumu.
  • Viena poga, vairākas funkcijas. Intuitīva vadība. Viena poga skrejriteņa ieslēgšanai un izslēgšanai, režīma maiņai un braukšanas apgaismojuma vadībai.

Saliekams - 3 sekunžu laikā

Skrejriteņa salocīšanai nepieciešamas tikai 3 sekundes. Saliktu to viegli var ievietot Jūsu automašīnas bagāžniekā. Tā kopējais svars- 14,2 kg; skrejritenis spēj izturēt slodzi līdz 100 kg.

Sniedz Jums prieku un rūpējas par jūsu labsajūtu

  • Divkārša bremžu sistēma. Bremzēšanas ceļš ir vēl īsāks, braukšana ir vēl drošāka.
  • Pneimatiskās 8,5 collu riepas. Vairāk komforta. Augsta riepu caurduršanas izturība, augsta nodilumizturība. Pastiprinātās riepas nodrošina vienmērīgu braukšanu pa līdzenu virsmu, kā arī tiks galā ar granti, zemes ceļiem un zāli.
  • Īpaši spilgti gaitas lukturi ar jaudu 2 W neapžilbina, bet izgaismo.
  • Liels un spilgts aizmugurējais lukturis citu satiksmes dalībnieku brīdināšanai.
  • Atstarotāji priekšpusē, sānos un aizmugurē. Labāka redzamība - lielāka drošība.

BMS enerģijas pārvaldības sistēmas piektā paaudze. Seši akumulatoru aizsardzības veidi nodrošina tā uzticamību un izturību.

Mi Home lietotne ir Jūsu personīgais palīgs. Savienojiet Mi Electric Scooter Pro 2 ar mobilo lietotni Mi Home un izmantojiet to, lai bloķētu vai atbloķētu skrejriteni, skatītu pamatdatus (nobraukums, ātrums, akumulatora uzlādes līmenis utt.). Lietotne var arī atjaunināt skrejriteņa programmaparatūru.

 

Uz veikalu

Citi jaunumi
Merten un Sedna - ērti un stilīgi slēdžu un rozešu risinājumi! 
Ja plānojat mainīt rozetes un slēdžus, tad tos vēlamies jums piedāvāt stilīgas un skaistas Schneider Electric ražotāja sērijas: Merten un Sedna Design & Elements.
24.04.2024
Aicinām Jūs apmeklēt  pasākumu “Info rīts ar KOPOS KOLIN”
Jums būs iespēja satikt KOPOS Kolin pārstāvjus, apskatīt jaunu ekspozīciju, kā arī saņemt praktiskas un tehniskas konsultācijas no profesionāliem savā jomā.
23.04.2024
Akcija NKT (N)YM PLUS kabelim! 
Lielisks piedāvājums kabeļu iegādei! Mums ir divas labas ziņas!
17.04.2024
×
LV