Smart+ Wi-Fi: Viedais apgaismojums pirksta pieskāriena attālumā! 

Smart + Wi-Fi ir Ledvance ražotāja viedais apgaismojums, kas ļauj kontrolēt apgaismojumu, izmantojot mobilo lietotni.

Ar gaismu pirkstu galosPieskaņojiet apgaismojumu jebkuram dzīves notikumam: ballītei, romantiskām vakariņām, grāmatas lasīšanai, mājas tīrīšanai -  tas viss tikai ar vienu pirksta pieskārienu!

Kā tas darbojās?

Lai izmantotu Ledvance intelektuālo apgaismojumu, Jums ir nepieciešama Smart + Wi-Fi spuldze vai gaismeklis, oficiālā Ledvance mobilā lietotne un su mājas Wi-Fi rūteris. Sinhronizējot visu kopā, varēsiet baudīt viegli lietojamo viedo apgaismojumu  Jums vēlamā laikā.

Smart+ spuldze un gaismekļis - tie ir trīs veidi gaismas nokrāsai:

Sistēmas funkcijas:

Scenāriju izveide:

Īpaši notikumi ir pelnījuši īpašu apgaismojumu. Izvēlieties perfektu noskaņu un izmantojiet to!

Gaismas bioritms:

Pielāgojiet apgaismojumu savam grafikam – naktsmieram un pamošanās laikam, koncentrācijas un atpūtas periodiem, ikdienas režīmam.

Apgaismojums tieši laikā:

Automātiskas apgaismojuma programmas ļauj izmantot taimeri un precīzi iestatīt apgaismojuma ieslēgšanās laiku. Šī funkcija ļauj ērti un vienkārši izbaudīt patīkamās sajūtas, ko sniedz nevainojams apgaismojums.

Izveidojiet grupas:

Daži iestatījumi var attiekties uz vairākiem gaismas avotiem vai telpām. Apvienojiet tos grupās un kontrolējiet tos visus kopā.

Balss vadība:

Smart + Wi-Fi lietotni var arī integrēt citās lietotnēs, piemēram, Google Home vai Amazon Alexa lietotnēs, kas ļauj izmantot skaļruni vadībai ar balsi. 

 

Uz veikalu

Citi jaunumi
Elektrika Daugavpils - jauna adrese!
Informējam, ka Elektrika Daugavpils filiāle pārceļas uz jaunu adresi!
26.04.2024
Merten un Sedna - ērti un stilīgi slēdžu un rozešu risinājumi! 
Ja plānojat mainīt rozetes un slēdžus, tad tos vēlamies jums piedāvāt stilīgas un skaistas Schneider Electric ražotāja sērijas: Merten un Sedna Design & Elements.
24.04.2024
Aicinām Jūs apmeklēt  pasākumu “Info rīts ar KOPOS KOLIN”
Jums būs iespēja satikt KOPOS Kolin pārstāvjus, apskatīt jaunu ekspozīciju, kā arī saņemt praktiskas un tehniskas konsultācijas no profesionāliem savā jomā.
23.04.2024
×
LV