Heng Balance - gaismeklis ar levitējošu slēdzi!

Mūsdienās, gaismekļi vairs nav tikai gaismas avoti. Gaismekļi ir interjera daļa, kurai jābūt ne tikai funkcionālai, bet arī skaistai un pat neparastai. Lampa Allocacoc Heng Balance ir inovācija!

Šīs lampas ieslēgšanas un izslēgšanas princips ir burvīgs! Slēdža vietā, tikai divas bumbiņas. Bumbiņas ir nepieciešams tuvināt vienu otrai, un gaismeklis jau spīd bet bumbiņas karājas gaisā. Allocacoc Heng Balance - lampa ar levitējošu slēdzi, vai tā nav burvība?

Papildus neparastam slēdzim Heng Balance gaismeklim ir arī elegants dizains. Šīs radošāis mazāis gaismeklis ir piemērots jebkura veida istabai, vai tā ir guļamistaba, viesistaba vai kabinets.

Jūs varat izvēlēties materiālu, krāsu un formu, kas  ir piemērota tieši Jums. Ražotājs Allocacoc piedāvā gaismekli no plastmasas vai augstas kvalitātes koka.

Galda lampa Heng Balance nodrošinās komfortu Jūsu mājās un pārsteigs viesus. Jūs varat apskatīt gaismekļus mūsu internet-veikalā, noklikšķinot uz pogu zemāk:

Skatīt

Citi jaunumi
Merten un Sedna - ērti un stilīgi slēdžu un rozešu risinājumi! 
Ja plānojat mainīt rozetes un slēdžus, tad tos vēlamies jums piedāvāt stilīgas un skaistas Schneider Electric ražotāja sērijas: Merten un Sedna Design & Elements.
24.04.2024
Aicinām Jūs apmeklēt  pasākumu “Info rīts ar KOPOS KOLIN”
Jums būs iespēja satikt KOPOS Kolin pārstāvjus, apskatīt jaunu ekspozīciju, kā arī saņemt praktiskas un tehniskas konsultācijas no profesionāliem savā jomā.
23.04.2024
Akcija NKT (N)YM PLUS kabelim! 
Lielisks piedāvājums kabeļu iegādei! Mums ir divas labas ziņas!
17.04.2024
×
LV