Izvēlamies sildītāju dzīvoklim un mājai!

Iestājoties rudenīgam laikam, dzīvokļos un mājās kļūst manāmi vēsāks, tāpēc, daudzi no Jums, jau ir padomājuši par elektriskā sildītāja iegādi. Ņemot vērā elektroenerģijas cenu kāpumu, ir vērts apskatīt, kāds elektriskā sildītāja veids ir ekonomiskākais un atbilst Jūsu vajadzībām.

Infrasarkanais sildītājs ir viens no ekonomiskākajiem risinājumiem. Šis sildītājs sasilda priekšmetus nevis gaisu. Pateicoties tam, nav jāgaida, līdz ierīce uzsilda telpu, Jūs varat sasildīties uzreiz. Kā arī, šis sildītājs ir piemērots lietošanai ārpus telpām, piemēram, verandā.

Konvekcijas apkure ir piemērota telpu pastāvīgai apsildīšanai. Šādi sildītāji gaisu nepadara sausu un neietekmē cilvēka labsajūtu.

Mēs piedāvājam Ensto ražotos konvektorus. Dažus no šiem modeļiem var vadīt no Jūsu viedtālruņa laikā, kamēr Jūs neatrodaties mājās, piemēram, var uzstādīt apkures grafiku, sildītāja darbu ekonomiskā režīmā.

Siltumventilātori ir paredzēti vietējai apkurei, tie telpu silda ļoti efektīvi, turklāt to priekšrocība ir tā, ka tie ir kompakti un viegli.

Keramikas sildītāji ir energoefektīvs un ekonomiskāks apkures veids. Tie  ir videi draudzīgākie, jo sildīšanas procesā nerada kaitīgas vielas un tie ir viegli tīrāmi.

Vēršam uzmanību uz to, ka izvēloties jebkuru elektrisko sildītāju, pirmais solis ir - uzzināt, kādu platību ir jāapsilda un pamatojoties uz to, izvēlēties sildītāju, kas paredzēts attiecīgai platībai.

Tādējādi, ja meklējat elektrisko sildītāju kā centrālās apkures sistēmas aizvietotāju, Jums nepieciešams vērst uzmanību elektriskajiem konvektoriem un jāizvēlas modeli ar tālvadības iespēju, kas veicinās lielāku taupību. Ja elektriskais sildītājs tiks izmantotos kā papildus siltuma avots vai kā apkure starpsezonā, tad infrasarkanie un keramikas sildītāji būs ekonomiskākais variants. Siltumventilātori ir lieliski piemēroti īslaicīgai apkurei noteiktā vietā.

 

Uz veikalu

Citi jaunumi
Akcija NKT (N)YM PLUS kabelim! 
Lielisks piedāvājums kabeļu iegādei! Mums ir divas labas ziņas!
17.04.2024
Elektrodrošība ar ABB! 
Pareizai aizsardzības ierīču izvēlei jānodrošina gan pret zemesslēgumiem, gan pret pārspriegumiem.
10.04.2024
Noark Electric informatīvais brokastis! 
Aicinām uz Noark Electric informatīvajām brokastīm, kas notiks mūsu filiālēs Mārupē, Valmierā un Ventspilī.
08.04.2024
×
LV