Praktiskas Ziemassvētku dāvanu idejas

Katru gadu atkal un atkal mēs “laužam galvu” par to, ko dāvināt Ziemassvētkos saviem radiniekiem un draugiem.  Staigājam pa veikaliem un meklējam ideālas dāvanas. Dodiet mums iespēju atvieglot jūsu Ziemassvētku dāvanu iegādi un pastāstīt mūsu idejas ziemassvētku dāvanām.

Atcerieties to īpašo bērnības sajūtu, kad nemaz nezinājāt, kādu dāvanu Salavecītis atstās zem Ziemassvētku eglītes. Tomēr tagad mēs reti pārsteidzam viens otru ar negaidītām dāvanām un katru gadu pasniedzam vienveidīgas dāvanas. Tieši tāpēc mēs neieteiksim jums dāvināt vienkāršas, parastas dāvanas, bet esam sagatavojuši oriģinālas un praktiskas idejas dāvanām Ziemassvētkos. 

Tātad, 5 idejas ko dāvināt Ziemassvētkos draugiem un radiniekiem.

 

Galda gaismeklis Philips Hue. Vai jūs esat dzirdējusi par apgaismojumu, kuru var regulēt no viedtālruņa? Philips Hue – tās ir praktiskas spuldzes un moderni gaismekļi, kuriem var izvēlēties vienu no 16 miljoniem gaismas krāsu variantiem.  Romantiskajam vakaram var izvēlēties siltu, vāju gaismas krāsu, bet ballītei - košu, uzmundrinošu. Kā arī tādu apgaismojumu var sinhronizēt ar filmu, mūziku vai datorspēli un iegremdēties pavisam citā atmosfērā.

Kooduu Synergy gaismeklis-skaļrunis. Kvalitatīva mūzika – tas ir tā lieta, kura vienkārši un viegli pārvērš pasauli apkārt mums. Kooduu – tas ir bezvada, kvalitatīvs skaļrunis ar maigu un siltu apgaismojumu. Kā arī, izmantot iebūvētu spainīti, var atdzesēt iecienītus dzērienus vai uztaisīt ziedu kompozīciju.

Gaismeklis Heng Balance ar levitējošo slēdzi. Kāpēc slēdzis ir levitējošs, jautāsiet jūs? Lampas slēdzis – ir divas bumbiņas lampas centrā. Nepieciešams tuvināt tās vienu otrai, un gaismeklis jau spīd, bet bumbiņas karājas gaisā. Ar tādu dāvanu jūs noteikti pārsteigsiet un iepriecināsiet ģimeni vai draugus!

Allocacoc Power Cube. Ja jums ir draugi, kuriem patīk ceļot, uzdāviniet viņiem kubu- pagarinātāju. Četras Schuko kontaktligzdas vienā kubā! Vairāk nebūs sapinušos vadu un garu, neērtu pagarinātāju. Noderīga lieta viesnīcā, kurā, kā vienmēr, nav pietiekami daudz rozešu.

Haupa instruments. Sievietes, kuras nezin, ko dāvināt vīrietim ziemassvētkos, mēs iesakām: labākais kompliments vīrietim ir dāvana, kas uzsver viņa vīrišķību. Tomēr, jābūt uzmanīgai un jāizvēlas kvalitatīvs instruments, kas ir vajadzīgs Jūsu vīrietim.

Sajūtiet Ziemassvētku noskaņu, pārsteidziet viens otru ar negaidītām dāvanām, pavadiet vairāk laiku ar jūsu ģimeni un vienkārši maksimāli izbaudiet gaidāmās brīvdienas! Ceram, ka šeit esat atraduši labas Ziemassvētku dāvanu idejas.

Priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu Jauno gadu!

Citi jaunumi
Merten un Sedna - ērti un stilīgi slēdžu un rozešu risinājumi! 
Ja plānojat mainīt rozetes un slēdžus, tad tos vēlamies jums piedāvāt stilīgas un skaistas Schneider Electric ražotāja sērijas: Merten un Sedna Design & Elements.
24.04.2024
Aicinām Jūs apmeklēt  pasākumu “Info rīts ar KOPOS KOLIN”
Jums būs iespēja satikt KOPOS Kolin pārstāvjus, apskatīt jaunu ekspozīciju, kā arī saņemt praktiskas un tehniskas konsultācijas no profesionāliem savā jomā.
23.04.2024
Akcija NKT (N)YM PLUS kabelim! 
Lielisks piedāvājums kabeļu iegādei! Mums ir divas labas ziņas!
17.04.2024
×
LV