Gudrāks risinājums jūsu instalācijas idejām UK600 sērijas sadalne

Cilvēku dzīvokļi būtiski atšķiras no tiem, kuros mēs dzīvojām 20. gadsimta beigās. Pieauga gan pieslēgto ierīču skaits, gan to jauda. Tomēr, vairākas sadalnes šodien tiek izveidotas, ņemot vērā veco dzīvokļu struktūru. Tādas sadalnes ierobežo mūsdienīga cilvēka ideju īstenošanu.

Tieši tāpēc ABB - pasaulē vadošais ēku elektroinstalācijas izstrādājumu ražotājs ir izveidojis jaunu, uzlabotu, modernu elektroinstalācijas sēriju UK600, kas ir pieejama mūsu interneta veikalā!

Ir pieejamas trīs UK600 sērijas sadalņu pamata versijas: elektroinstalācijas sadalne, vājstrāvas sadalne un kombinētais risinājums. Kombinētajā sadalnē ir pieejama nodalīta vide vājstrāvas iekārtām. Tādējādi izmantojot UK600 sērijas sadalnes, varat ļoti ātri un efektīvi izpildīt jebkuras iespējamās instalācijas prasības. Aksesuāru klāstā pieejamie savienojuma elementi atvieglo dažādu kārbu profesionāla līmeņa savienošanu gadījumā, ja jūsu instalācijai ir nepieciešams vairāk vietas.

Sadalnes tiek ražotas un pārbaudītas drošībai Vācijā - valstī, kurā kvalitātes un uzticamības jēdzieni ir paaugstināti līdz valsts reliģijas līmenim.

Vairāk informācijas Jūs varat atrast ABB UK600 katalogā, vai, spiedot uz pogu zemāk.

Skatīt

Citi jaunumi
Akcija NKT (N)YM PLUS kabelim! 
Lielisks piedāvājums kabeļu iegādei! Mums ir divas labas ziņas!
17.04.2024
Elektrodrošība ar ABB! 
Pareizai aizsardzības ierīču izvēlei jānodrošina gan pret zemesslēgumiem, gan pret pārspriegumiem.
10.04.2024
Noark Electric informatīvais brokastis! 
Aicinām uz Noark Electric informatīvajām brokastīm, kas notiks mūsu filiālēs Mārupē, Valmierā un Ventspilī.
08.04.2024
×
LV