Elektriskā automašīna. Ietaupījums mājas apstākļos.

Arvien biežāk, jaunu automašīnu pircējiem jāveic sarežģīta izvēle: elektriskais, hibrīda vai benzīna auto. Ja agrāk, potenciālajām pircējam bija izvēle no dažiem elektromašīnu modeļiem, tad tagad, to skaits palielinās katru gadu.

Visbiežāk galvenais faktors, kas aptur cilvēku pirms hibrīda vai elektriskā transportlīdzekļa iegādes, ir uzlādes punktu trūkums pilsētā. Kā arī potenciālie elektromobiļu īpašnieki nevēlas ilgi gaidīt līdz pilnas automašīnas uzlādei.

Tomēr, viss ir mainījis, jo tagad ir izgudrotas uzlādes stacijas, kuras var vienkārši uzstādīt jūsu garāžā. Tādejādi, tagad ir iespēja uzlādēt elektrisko automašīnu, kamēr to īpašnieks atpūšas mājās.

Tie, kas dzīvo daudzdzīvokļu ēkā, var uzlādēt automašīnu savā pagalmā vai publiskajā autostāvvietā. Schneider EVlink uzlādes stacijas ir aprīkotas ar piekļuves kontroles sistēmu. Tas nozīmē, ka staciju var izmantot tikai tie, kuriem ir speciāla atslēga vai magnētiskā piekļuves karte.

Schneider Electric piedāvā izvēli no dažādiem EVlink sērijas modeļiem par atšķirīgām cenām, tāpēc katrs var izvēlēties kaut ko sev, atkarībā no savām iespējām un vajadzībām. Elektromašīnas īpašnieks var izvēlēties dažādas uzlādes jaudas. Tādējādi modeļi ar lielāku jaudu uzlādēs automašīnu 4 stundu laikā, bet modeļiem ar mazāku jaudu pilnas uzlādes laiks var ilgt līdz 12 stundām. Tā kā daudzi elektromobiļi tiek pārdoti kopā ar kabeli, klients var izvēlēties EVlink modeli jeb ar kabeli, jeb bez tā. Daži uzlādes modeļi ir aprīkoti ar iebūvētu aizsardzību, kas paredzēta, lai novērstu atvienošanas risku no elektriskā tīkla.

Cik daudz elektrības tērē automašīna, ir atkarīgs no tā kāds ir mašīnas modelis. Vidējais elektriskais automobilis tērē tikpat daudz elektrības kā viens ģimenes loceklis. Tomēr atcerēsimies, ka tas pilnībā novērš benzīna izmaksas. Un elektrība ir vairākas reizes lētāka nekā benzīns.

Uzlāde darbosies temperatūras diapazonā no -30 ° C līdz + 50 ° C, kas pilnībā atbilst mūsu klimatam. Uzlādes stacijas ir paredzētas T1 vai T2 ligzdai.

Ja jums ir kādi jautājumi, sazinieties ar mums un saņemiet profesionālu konsultāciju no kvalificētiem darbiniekiem.

Hibrīdu un elektrisko transportlīdzekļu pārākums ir saistīts ne tikai ar benzīna ietaupīšanu. Elektromobiļi atšķirībā no benzīna analogiem nerada kaitīgu CO2 emisiju, kas ļauj mums saglabāt savas planētas bagātīgo dabu. 

Skatīt

Citi jaunumi
Merten un Sedna - ērti un stilīgi slēdžu un rozešu risinājumi! 
Ja plānojat mainīt rozetes un slēdžus, tad tos vēlamies jums piedāvāt stilīgas un skaistas Schneider Electric ražotāja sērijas: Merten un Sedna Design & Elements.
24.04.2024
Aicinām Jūs apmeklēt  pasākumu “Info rīts ar KOPOS KOLIN”
Jums būs iespēja satikt KOPOS Kolin pārstāvjus, apskatīt jaunu ekspozīciju, kā arī saņemt praktiskas un tehniskas konsultācijas no profesionāliem savā jomā.
23.04.2024
Akcija NKT (N)YM PLUS kabelim! 
Lielisks piedāvājums kabeļu iegādei! Mums ir divas labas ziņas!
17.04.2024
×
LV