Schneider Merten D-Life

Schneider Merten D-Life kolekcijas pamatā ir dabiskie materiāli, stilīgas krāsas un mūsdienu dizaina tendenču iemiesojums.

Jauna Premium elektroinstalācijas sērija Schneider Merten D-Life ir uzvarējusi starptautiskajā konkursā “German Design Award”. Šajā konkursā var nominēt produktus tikai pēc citu profesionālu ieteikumu saņemšanas. Tāpēc, uzvarētāja tituls ir augstākā balva.

Par dizainu

Schneider Merten D-Life maina pazīstamo ģeometriju un piedāvā slēdžus ar lielu taustiņa izmēru kopā ar šauriem rāmjiem. Īpaša Schneider Merten D-Life produktu izskatu iezīme ir starpsienu trūkums daudzvietīgajos rāmjos. Taustiņi rindā izveido vienu, cietu audeklu.

Harmoniskas proporcijas, skaidras un taisnas līnijas atspoguļo minimālisma filozofiju un ideāli iekļaujas Premium un Luxury klases mūsdienu interjera koncepcijā.

Stikls un akmens

Dabiskie, videi draudzīgie materiāli ar raksturīgām īpašībām - ideāls materiāls rāmjiem mūsdienīgā interjerā.

Metāls

Jutekliskais šampanietis, vēss metālisks niķeļa tonis un „garšīga”, moderna krāsa-hameleons Mocha, rāda interjera īpašnieka brīvību, statusu un panākumus.

Mūsdienīgas krāsas, dabisko materiālu, plašas funkcionalitātes apvienojums ar lakonisko, stingru, cēlu dizainu - tas viss ir jauna Schneider Merten D-Life sērija.

Skatīt

Citi jaunumi
Akcija NKT (N)YM PLUS kabelim! 
Lielisks piedāvājums kabeļu iegādei! Mums ir divas labas ziņas!
17.04.2024
Elektrodrošība ar ABB! 
Pareizai aizsardzības ierīču izvēlei jānodrošina gan pret zemesslēgumiem, gan pret pārspriegumiem.
10.04.2024
Noark Electric informatīvais brokastis! 
Aicinām uz Noark Electric informatīvajām brokastīm, kas notiks mūsu filiālēs Mārupē, Valmierā un Ventspilī.
08.04.2024
×
LV