Izveido īpašu atmosfēru jebkurā vietā, jebkurā laikā! 

Kāda ir jūsu mīļāka dziesma? Mūzika pārvērš pasauli apkārt mums, bet  ja klausīties mūziku teicamā kvalitātē, tad rodas īpaši burvīga atmosfēra.

Mēs piedāvājam, jums iepazīstināties ar jaunumu, mūsu interneta veikalā – ekskluzīvajiem bezvadu skaļruņiem ar Bluetooth vadību no ražotāja Kooduu.

Tuvojoties aizraujošam un pasakaini skaistam gadalaikam, kad visi meklē dāvanas saviem draugiem un radiniekiem, mēs gribam piedāvāt jums zolīdu un vajadzīgu dāvanas ideju – bezvada skaļrunis ar ekskluzīvo dizainu.

Synergy Pro

Ar Synergy skaļruni, jūs varat baudīt iecienīto mūziku labā kvalitātē, maigu siltu gaismu un atdzesētus dzērienus, jebkurā vietā un laikā. Synergy lieliski iederēsies, gan jautras ballītes ar draugiem, vasaras dārza, gan romantiskajā rudens vakarā, blakus kamīnam kopā ar mīļoto cilvēku.

Pieslēdz mūziku:

Savienojiet viedtālruni, planšetdatoru vai datoru ar skaļruni, izmantojot Bluetooth, ieslēdziet mūziku no jebkuras aplikācijās, un baudiet augstas kvalitātes skaņu līdz pat 11 stundām ar vienu uzlādi.

Baudiet siltu maigu gaismu:

Iebūvēta ekonomiska LED gaisma radīs īpašu atmosfēru.

Atdzesējiet dzērienus:

Ielieciet ledus gabaliņus speciālā spainītī un atdzesējiet iecienītus dzērienus. Pateicoties īpašajam spaiņa materiālam, dzērieni paliks atdzesēti ilgu laiku. Vai arī ielieciet spainītī ziedu podu un piešķiriet skaļrunim pilnīgi jaunu izskatu.

 

Nordic Light Pro

No pirmā acu skatiena, var rasties iespaids, ka tas ir parasts svečturis. Tomēr, tas ir neparasts skaļrunis, kurš atskaņo mūziku no jūsu viedtālruņa, izmantojot Bluetooth savienojumu.

Klausieties savu mīļāko mūziku un izbaudiet sveces liesmas mierīgumu. Tāda atsvaidzinoša atmosfēra piešķirs odziņu jebkuram vakaram un pārsteigs jūsu viesus. Bezvadu skaļrunis var darboties līdz pat 10 stundām ar vienu uzlādi!

Svece deg patiecoties eļļas kārtridžam, kuru var iegādāties arī atsevišķi. Tomēr skaļruni var izmantot kā parastās sveces svečturi.

Skaisti Synergy Pro un Nordic Light Pro dizaina skaļruņi ir vairāk nekā tikai skaļruņi. Šī ir īpaša atmosfēra, kas pārveidos, pievienos greznību un komfortu jebkurai telpai. Bet, vai tā būs ballītes vai mājīga vakara atmosfēra - izlems jūsu mūzika!

 

 

Skatīt

Citi jaunumi
Lieldienu akcija! 
Šogad Lieldienu zaķis atnes mūsu klientiem dāvanu – 23% atlaidi elektromateriāliem!
28.03.2024
Darba laika izmaiņas Lieldienās!
Informējam par mūsu izmaiņām mūsu darba laikā svētku dienās.
27.03.2024
Gudra un kompakta maiņstrāvas uzlādes stacija drošai elektromobiļa uzlādei
Terra AC elektrouzlādes stacijas priekšrocības ir tās augstā kvalitāte un funkcionalitāte - efektīva, droša un vienkārša uzlāde.
26.03.2024
×
LV