Ensto eFiller - mūsdienīgs elektroauto lādētājs mājas lietošanai!

Nākotnē, dzīve lielajā pilsētā netiks saistīta ar piesārņotu gaisu un trokšņainiem ceļiem. Nākotne jau ir ļoti tuvu, jo pasaule strauji virzās uz elektriskajiem automobiļiem. 2018. gadā pasažieru transportlīdzekļu ar elektrisko uzlādi reģistrācija Eiropas Savienības (ES) un EBTA valstīs palielinājās par 33%, līdz 384 000 transportlīdzekļiem!

Tā kā elektriskie transportlīdzekļi iegūst spēcīgāku pozīciju tirgū, mājas lādētāji kļūs par svarīgu sastāvdaļu mūsu dzīvē. Ērtākais veids, kā uzlādēt elektroauto ir atstāt to uzlādēties naktī. Ensto eFiller lādētājs ir izstrādāts, lai apmierinātu šo vajadzību - droša un vienkārša hibrīda un elektriska transportlīdzekļa uzlāde mājās.

eFiller neaizņem daudz vietas. Lādētājs sver aptuveni 9 kg, un tā 4 metru kabelis ļauj ievietot lādēšanas ierīci tālākajā garāžas stūrī.

Pat zemākā temperatūra nevar pārtraukt eFiller uzlādi, jo tā darbosies temperatūras diapazonā no -30 ° C līdz + 50 ° C.

Nerūsējošā tērauda priekšējais panelis un alumīnija rāmis papildina lādētāja stilīgo izskatu. Un pats galvenais, lādētājs ir drošs lietošanai mājās.

Sistēmas metāla konstrukcija nodrošina aizsardzību pret laika apstākļiem (IP44) un citiem vides faktoriem (IK10).

Mājas uzlādes stacija elektriskajiem transportlīdzekļiem ir ne tikai parasta elektrības kontaktligzda, bet brīnišķīgais veids, kā padarīt ikdienas dzīvi vieglāku un patīkamāku.

Skatīt

Citi jaunumi
Merten un Sedna - ērti un stilīgi slēdžu un rozešu risinājumi! 
Ja plānojat mainīt rozetes un slēdžus, tad tos vēlamies jums piedāvāt stilīgas un skaistas Schneider Electric ražotāja sērijas: Merten un Sedna Design & Elements.
24.04.2024
Aicinām Jūs apmeklēt  pasākumu “Info rīts ar KOPOS KOLIN”
Jums būs iespēja satikt KOPOS Kolin pārstāvjus, apskatīt jaunu ekspozīciju, kā arī saņemt praktiskas un tehniskas konsultācijas no profesionāliem savā jomā.
23.04.2024
Akcija NKT (N)YM PLUS kabelim! 
Lielisks piedāvājums kabeļu iegādei! Mums ir divas labas ziņas!
17.04.2024
×
LV