Iepazīsties ar  Xiaomi populārākajām precēm!

Xiaomi viedie produkti noderēs jebkurā mājā un Jūsu dzīvi padarīs ērtāku, tehnoloģiskāku un vienkāršāku! Mūsu interneta veikalā iegādājieties kvalitatīvus gadžetus par budžeta cenām. Mēs Jums pastāstīsim par populārākajiem un visbiežāk pirktajiem Xiaomi produktiem, kurus jau  novērtējuši un izmēģinājuši miljoniem cilvēku!

  • Mi TV Stick. Šis gadžets pārvērtīs Jūsu parasto televizoru par Smart TV! Ieejiet internetā tieši no televizora, skatieties iecienītās filmas, seriālus, spēlējiet spēles vai klausieties mūziku. Plašas iespējas un funkcijas tikai vienā mazā Mi TV Stick. Jaunums Mi TV Stick 4k — tagad vēl labākā kvalitātē!

  • Mi Wi-Fi Range Extender Pro. Uzstādiet Wi-Fi signāla pastiprinātāju sava dzīvokļa vai mājas attālā vietā tā, lai Wi-Fi signāls būtu vienlīdz spēcīgs visos Jūsu mājokļa stūros.

  • Xiaomi Smart TV. Jau šodien iegādājieties kvalitatīvu Xiaomi Smart televizoru, kurš var lepoties ar reālistisku, augstas kvalitātes attēlu un lielisku Dolby + DTS skaņu. Smart TV sistēmas vadība ir  vienkārša un saprotama – ar Bluetooth tālvadības pulti.

  • Smart Scale 2 Body Composition. Veselīga dzīvesveida cienītājiem, Smart Scale 2 kļūs par personīgo asistentu svara kontrolē. Viedos svarus var sinhronizēt ar viedtālruni, kur būs pieejama svara statistika. Tāpat, svari aprēķina ķermeņa tauku procentuālo daudzumu un nodrošina  daudzu citu parametru analīzi. 

  • Mi Smart Plug (WiFi). Viedās kontaktligzdas iegūst arvien lielāku popularitāti. Sinhronizējot kontaktligzdu ar mobilo telefonu, ir iespējams ieslēgt un izslēgt kontaktligzdu vai noteikt kontaktligzdas darbības  grafiku. Tādējādi, gandrīz jebkuru sadzīves ierīci ​​var pārvērst par gudro ierīci. Piemēram, viedai kontaktligzdai var pieslēgt gaismu zivju akvārijam, pieslēgt  sildītāju vai gaisa kondicionieri, multivārāmo katlu, zālāja laistīšanas sistēmu u.c.

  • Xiaomi robots putekļu sūcējs. Gudrais palīgs Jūs atbrīvos no garlaicīgās mājas uzkopšanas. Robots – putekļsūcējs, jebkurā Jums vēlamā  laikā veiks mitro vai sauso grīdas uzkopšanu, bet Jums paliks vienkārši izbaudīt mājokļa tīrību un komfortu!

  • Magnētiskā nakts gaisma Mi motion activated 2 ar 360° rotējošu galvu un kustības noteikšanas funkciju. Pieejama arī versija ar Bluetooth savienojumu. Mūsdienīgā pamatne ļauj novietot gaismekli uz lielākās daļas līdzenu virsmu. Naktsgaldiņš, kāpnes, skapis, gulta, virs durvīm - novietojiet to tur, kur tas visvairāk nepieciešams. Mi motion activated 2 ir arī regulējams. Dienas režīms nodrošina spilgtu gaismu - kā rīta gaisma. Nakts režīmā ir maiga gaisma, piemērota vakara gaisotnei. 

  • Mi Home Security Camera 360°. Kontrolējiet visu! 360 ° drošības kamera ar 2K attēla kvalitāti aizsargās Jūsu īpašumu. Neviens ļaundaris nepaliks nepamanīts, jo kamerai ir mājas drošības tehnoloģija, nakts redzamība un daudzas citas noderīgas funkcijas.

  • Mi Smart Band 6 – Jūsu personīgais motivātors sportam un veselīgam dzīvesveidam. Sirds ritma monitorings, soļu skaitītājs, aktivitātes atgādinājumi - tas viss veicinās Jūsu fizisko attīstību.

  • Mi LED 1S Table lamp. Viedā galda lampa ar gaismas krāsu izvēli- no silti dzeltenās līdz vēsi baltai. Turklāt, ir iespējams regulēt gaismas spilgtumu. Vienkārši izvēlieties piemērotu gaismas režīmu! Minimāls dizains iederēsies jebkurā interjerā.

Xiaomi - tas ir funkcionalitātes, tehnoloģiju un kvalitātes līdzsvars par budžeta cenu. Ikviens var atļauties ierīces, kas padara mūsu dzīvi ērtāku!

 

Uz veikalu

Citi jaunumi
Elektrika Daugavpils - jauna adrese!
Informējam, ka Elektrika Daugavpils filiāle pārceļas uz jaunu adresi!
26.04.2024
Merten un Sedna - ērti un stilīgi slēdžu un rozešu risinājumi! 
Ja plānojat mainīt rozetes un slēdžus, tad tos vēlamies jums piedāvāt stilīgas un skaistas Schneider Electric ražotāja sērijas: Merten un Sedna Design & Elements.
24.04.2024
Aicinām Jūs apmeklēt  pasākumu “Info rīts ar KOPOS KOLIN”
Jums būs iespēja satikt KOPOS Kolin pārstāvjus, apskatīt jaunu ekspozīciju, kā arī saņemt praktiskas un tehniskas konsultācijas no profesionāliem savā jomā.
23.04.2024
×
LV