Viedpulkstenis - plaša modeļu izvēle!

Viedpulkstenis nav tikai noderīgs un moderns gadžets, bet tā ir arī Jūsu personīgā motivācija aktīvākam un veselīgākam dzīvesveidam.

Mūsu interneta veikalā ir plaša modeļu izvēle no tādiem zīmoliem kā Xiaomi, Amazfit, Huawei utt. Vispopulārākās pozīcijas ir pieejamas uz vietas.

Kādas noderīgas funkcijas ir viedpulksteniem?

Pat vienkāršākajiem un lētākajiem modeļiem ir tādas funkcijas kā soļu un kaloriju skaitīšana, pulsa monitors un miega analīze. Pie tam,  visi viedie pulksteņi tiek sinhronizēti ar viedtālruni, nodrošinot piekļuvi Jūsu aktivitātes analīzei.

Tehnoloģiski sarežģītākās viedpulksteņu versijās ir plašāks noderīgo funkciju klāsts. Piemēram, tajos ir pārdomāts darbs ar viedtālruņa paziņojumiem, funkcija - atbildēt uz zvaniem, mūzikas atskaņošana utt. Viedpulkstenis nosaka cilvēka veselības rādītājus gandrīz tikpat labi kā profesionāls aprīkojums. Dažos modeļos tiek piedāvāta treniņu funkcija.

Vairāk nekā tikai aksesuārs.

Viedpulkstenis palīdzēs Jums ātrāk sasniegt noteiktos mērķus un ar katru dienu, uzlabot rezultātus gan amatieriem, kuri vēlas tikai nostaigāt 10 000 soļu dienā, gan profesionāliem sportistiem.

Turklāt, pateicoties zvanu un ziņojumu paziņojumiem, Jūs vienmēr būsiet sazvanāms un nepalaidīsiet garām nevienu svarīgu ziņu.

Kā izvēlēties pareizo viedpulksteni?

Lai izvēlētos viedpulksteni, pirmkārt, ir jāizlemj par funkciju apjomu, jo pat vienkāršākajiem modeļiem, kas ir samērā lēti, ir piedāvāts pamatfunkciju kopums.

Ja ir iespējams, labākas sinhronizācijas nodrošināšanai,  iesākam izvēlēties tādu pašu pulksteņa modeli kā viedtālrunim.

Apskatiet un izvēlaties savu viedpulksteni mūsu interneta veikalā:

Uz veikalu

Citi jaunumi
Aicinām Jūs apmeklēt  pasākumu “Info rīts ar KOPOS KOLIN”
Jums būs iespēja satikt KOPOS Kolin pārstāvjus, apskatīt jaunu ekspozīciju, kā arī saņemt praktiskas un tehniskas konsultācijas no profesionāliem savā jomā.
23.04.2024
Akcija NKT (N)YM PLUS kabelim! 
Lielisks piedāvājums kabeļu iegādei! Mums ir divas labas ziņas!
17.04.2024
Elektrodrošība ar ABB! 
Pareizai aizsardzības ierīču izvēlei jānodrošina gan pret zemesslēgumiem, gan pret pārspriegumiem.
10.04.2024
×
LV