Mūsu noliktavā ir pieejami daudz vairāk SLV gaismekļu!

Esam papildinājuši savu noliktavas sortimentu ar populārākajām precēm no SLV!

 

Universal Downlight

 

Piedāvājam universālu lokālo gaismekļu sēriju: Universal Downlight – ideāla izmēra, kvalitātes un izdevīgas cenas kombinācija! Mūsu noliktavā ir pieejami divi Universal Downlight gaismekļu veidi: standarta un ar pagriešanas iespēju. Gaismekļa mehānismiem tiek piestiprināti dekoratīvie vāki, kas ir pieejami vairākās krāsās: melnā, baltā, sudraba (alumīnija) un zelta.

Iebūvējams gaismeklis rada virziena gaismu, tāpēc tas ir lieliski piemērots novietošanai virs darba virsmām vai vietās, kur nepieciešams lielāks apgaismojums. Tajā pašā laikā Universal Downlight ir IP65. aizsardzības klase, kas nozīmē, ka tas ir aizsargāts no netīrumiem un pat ūdens strūklām un to var uzstādīt  vannas istabā.

Gaismas krāsu temperatūru (2700/3000/4000/6000K) var izvēlēties ar CCT slēdzi pirms uzstādīšanas. Gaismekļa dizains nodrošina ātru un vienkāršu tā uzstādīšanu.

 

NEW TRIA

 

Vēl viena populāra lokālo gaismekļu sērija, kas aprīkota ar pagriešanas iespēju, ir NEW TRIA kvadrātveida korpusā, kas arī  ir pieejama mūsu noliktavā baltā un melnā krāsā! Šī gaismekļa lielais rotācijas un pagriešanas diapazons garantē iespēju individuāli fokusēt gaismas staru. Gaismekļa dizains ir viegli uzstādāms  pieslēgšanai elektrotīklam!

 

Āra apgaismojums

 

Pavasaris ir laiks  piemājas teritoriju labiekārtošanai, tāpēc iepazīstinām Jūs ar āra SLV apgaismojuma sortimentu! Mūsu noliktavā ir pieejami āra triju izmēru gaismas stabiņi, fasādes gaismekļi, kā arī grīdā montējamie gaismekļi no alumīnija un nerūsējošā tērauda. Gaismekļu stils un izsmalcinātais dizains izcels visus jūsu mājas, dārza un terases skaistākus stūrīšus! Maigais apgaismojums piešķirs jūsu dārzam īpašu šarmu un omulīgumu pulcējoties siltajos vasaras vakaros.

 

Uz veikalu

Citi jaunumi
Merten un Sedna - ērti un stilīgi slēdžu un rozešu risinājumi! 
Ja plānojat mainīt rozetes un slēdžus, tad tos vēlamies jums piedāvāt stilīgas un skaistas Schneider Electric ražotāja sērijas: Merten un Sedna Design & Elements.
24.04.2024
Aicinām Jūs apmeklēt  pasākumu “Info rīts ar KOPOS KOLIN”
Jums būs iespēja satikt KOPOS Kolin pārstāvjus, apskatīt jaunu ekspozīciju, kā arī saņemt praktiskas un tehniskas konsultācijas no profesionāliem savā jomā.
23.04.2024
Akcija NKT (N)YM PLUS kabelim! 
Lielisks piedāvājums kabeļu iegādei! Mums ir divas labas ziņas!
17.04.2024
×
LV