Morek uzlāde tikai par 339 EUR!

Piedāvājam Morek portatīvo uzlādes staciju par izdevīgu cenu! Tikai 339 EUR (252.15 + PVN)!

Pārnēsājams un ātrs lādētājs, kas piemērots ikvienam elektriskajam transportlīdzeklim.

  • Pārnēsājams un visur pieejams
  • Uzstādīšana nav nepieciešama
  • Savietojams ar visiem elektriskajiem transportlīdzekļiem

Saderīgs ar visiem elektriskajiem transportlīdzekļiem. Situācijās, kad nav iespējams izmantot publiskās uzlādes stacijas, ir ļoti svarīgi, lai katra elektriskā transportlīdzekļa aprīkojumā būtu portatīvais uzlādes adapteris. Tas ir īpaši vērtīgs garākos braucienos vai vietās, kur uzlādes infrastruktūra ir ierobežota, bet ir pieejams saderīgs strāvas avots pieturvietās, piemēram, lauku mājās.

Kāpēc izvēlēties 11 kW uzlādes adapteri?

Tas kalpo kā mājas lādētājs, kas atvieglo ātru uzlādi mājas apstākļos. Standarta uzlādes adapteris ļauj uzlādēt līdz 3 kW/h no 230 V kontaktligzdas, kas ir lēnāk nekā 15 km (aptuveni 9 jūdzes) braukšanas attālums stundā, savukārt trīsfāžu 11 kW adapteris ļauj uzlādēt 40-50 km/h.

Pilnas jaudas uzlādei ar 11 kW adapteri pietiek ar 16 A strāvu, kas ir diezgan izplatīta mājsaimniecībās. Ja strāvas pieejamība konkrētajā vietā ir ierobežota, adaptera jaudu var pielāgot. Automašīna tiks uzlādēta neatkarīgi no tā.

11kW uzlādes adapteris aizstāj lādētāju, bet…

Noteikti ir saprātīgi mājās vai darbā izmantot pie sienas vai balsta piestiprinātu stacionāru lādētāju – tā kā portatīvie lādētāji ir viegli pārnēsājami, tos var viegli paņemt arī citi. Tomēr, ja ir lauku māja vai privāta garāža ar pieejamu trīsfāžu strāvu, tad ir ērti ja lādētājs ir viegli paņemams no automašīnas.

 

Uz veikalu

Citi jaunumi
Elektrika Daugavpils - jauna adrese!
Informējam, ka Elektrika Daugavpils filiāle pārceļas uz jaunu adresi!
26.04.2024
Merten un Sedna - ērti un stilīgi slēdžu un rozešu risinājumi! 
Ja plānojat mainīt rozetes un slēdžus, tad tos vēlamies jums piedāvāt stilīgas un skaistas Schneider Electric ražotāja sērijas: Merten un Sedna Design & Elements.
24.04.2024
Aicinām Jūs apmeklēt  pasākumu “Info rīts ar KOPOS KOLIN”
Jums būs iespēja satikt KOPOS Kolin pārstāvjus, apskatīt jaunu ekspozīciju, kā arī saņemt praktiskas un tehniskas konsultācijas no profesionāliem savā jomā.
23.04.2024
×
LV