Maytoni dekoratīvais apgaismojums

Elektrika vēlas iepazīstināt Jūs ar jauno piegādātāju -  Maytoni.

Maytoni – atrodas Vācijā. Un ir dažādu stilu un virzienu interjera gaismekļu ražotājs. Maytoni gaismekļus veiksmīgi tirgo Eiropā, Tuvajos Austrumos un NVS valstīs.

Maytoni izgatavo produktu no skices līdz gatavam šedevram. Jūs varat izvēlēties griestu gaismekli, grīdas lampu, galda lampu vai sienas gaismekli, kas ir vistuvāk jūsu stilam. Gribam pievērst jūsu uzmanību faktam, ka piegāde prasīs tikai 1-2 nedēļas.

Maytoni tā ir klasika, kas demonstrē brīnišķīgu gaumi, kā arī ir stilīgs un moderns, kas noder mūsdienu dizaina tendenču mīļotājiem.

Maytoni savos produktos demonstrē Vācijas kvalitāti. Pateicoties daudzpakāpju ražošanas kontroles sistēmai, visi produkti atbilst Eiropas kvalitātes standartiem.

Apskatiet Maytoni produktus mūsu internet-veikalā, noklikšķinot uz pogu zemāk:

skatīt

Citi jaunumi
Merten un Sedna - ērti un stilīgi slēdžu un rozešu risinājumi! 
Ja plānojat mainīt rozetes un slēdžus, tad tos vēlamies jums piedāvāt stilīgas un skaistas Schneider Electric ražotāja sērijas: Merten un Sedna Design & Elements.
24.04.2024
Aicinām Jūs apmeklēt  pasākumu “Info rīts ar KOPOS KOLIN”
Jums būs iespēja satikt KOPOS Kolin pārstāvjus, apskatīt jaunu ekspozīciju, kā arī saņemt praktiskas un tehniskas konsultācijas no profesionāliem savā jomā.
23.04.2024
Akcija NKT (N)YM PLUS kabelim! 
Lielisks piedāvājums kabeļu iegādei! Mums ir divas labas ziņas!
17.04.2024
×
LV