Jaunums! Hensel komplekti saules paneļu pieslēgšanai!

Jaunums! Sakomplektēti Hensel komplekti saules paneļu pieslēgšanai!

Saules bateriju sistēma sastāv no PV (photovoltaic) fotoelementu baterijām, drošinātājiem, atvienotājiem, pārsprieguma ierobežotājiem un enerģijas pārveidotājiem. Saules paneļi izmanto saules gaismas enerģiju, pārvēršot fotonus DC strāvā. Saules paneļu radītā elektriskā enerģija tiek ievadīta invertorā, kur to no līdzstrāvas pārvērš maiņstrāvā.

Aizsardzībai pret pārslodzes strāvām tiek izmantoti Hensel KV PV skapji ar līdzstrāvas vai maiņstrāvas pārsprieguma novadītājiem. Risinājumā iekļautie pārsprieguma novadītāji ir paredzēti aizsardzībai pret tiešiem un netiešiem zibens spērieniem un ir paredzēti saules paneļu sistēmu aizsardzībai. Kā arī KV PV skapja komplektā vienmēr ir spailes savienošanai ar invertoru (tips MC 4).

 

Uz veikalu

Citi jaunumi
Elektrika Daugavpils - jauna adrese!
Informējam, ka Elektrika Daugavpils filiāle pārceļas uz jaunu adresi!
26.04.2024
Merten un Sedna - ērti un stilīgi slēdžu un rozešu risinājumi! 
Ja plānojat mainīt rozetes un slēdžus, tad tos vēlamies jums piedāvāt stilīgas un skaistas Schneider Electric ražotāja sērijas: Merten un Sedna Design & Elements.
24.04.2024
Aicinām Jūs apmeklēt  pasākumu “Info rīts ar KOPOS KOLIN”
Jums būs iespēja satikt KOPOS Kolin pārstāvjus, apskatīt jaunu ekspozīciju, kā arī saņemt praktiskas un tehniskas konsultācijas no profesionāliem savā jomā.
23.04.2024
×
LV