Droši ar Eaton avārijas apgaismojumu!

Avārijas apgaismojums ir kā glābšanas riņķis ārkārtas situācijās – tas palīdz mazināt paniku, sniedz nepieciešamo apgaismojumu un palīdz cilvēkiem ēkā atrast drošu izeju.

Inovācijas, testi un atbilstība lielākai uzticamībai – Eaton pastāvīgi ievieš jauninājumus mūsdienīgam dizainam un tehnoloģijām. Eaton produkti attīstības procesā tiek pakļauti ekstremāliem apstākļiem un dzīves cikla testiem. Apņemoties nodrošināt augstu kvalitāti visiem produktiem, Eaton avārijas apgaismojuma ražošanas iekārtām ir ISO 9001 sertifikāts. Lielākajai daļai mūsu produktu un visu sistēmu ir trešās puses sertifikāts.

Pievēršam jūsu uzmanību vienai no populārākām Eaton avārijas apgaismojuma sērijām – SafeLite, kas ir uz vietas mūsu noliktavā:

Eaton autonomais avārijas apgaismojuma gaismeklis un evakuācijas izejas norāde SafeLite — viens produkts un dažādi lietojumi.

Autonomajam avārijas gaismeklim ir savs akumulators. Normālos apstākļos tas ir pastāvīgi uzlādēts, izmantojot elektrotīkla apgaismojuma ķēdi, līdz tiek pārtraukta gaismekļa strāvas padeve un akumulators pārņem vadību.

To var izmantot kā trauksmes un evakuācijas ceļa gaismekli, kā arī kā izejas norādes, pateicoties papildu piktogrammu komplektam, kas ir komplektā (atbilst standartam ISO7010). Augsts tehniskais izpildījums - 20m un 30 m redzamība, pieejami IP42 un IP65 aizsardzības pakāpes modeļi, jaunākās paaudzes LED diodes un plašs aksesuāru klāsts, kas nodrošina ērtu, vienkāršu un drošu pielietošanu dažādām ēkām un risinājumiem.

 

Uz veikalu

 

Iegūstiet savu avārijas apgaismojumu ceļvedi par brīvu

Lejupielādēt Eaton avārijas apgaismojuma pamatu vadlīnijas, kas sniedz atbildes uz sekojošiem jautājumiem:

  • Kas ir avārijas apgaismojums, un kāpēc tas ir nepieciešams?
  • Kādas sistēmas un produkti ir pieejami?
  • Kādu sistēmu kombinācija ir piemērota manam projektam?
  • Kādi ir plānošanas un atbilstības apsvērumi, kas jāņem vērā?

Lejuplādē šeit

Citi jaunumi
Elektrika Daugavpils - jauna adrese!
Informējam, ka Elektrika Daugavpils filiāle pārceļas uz jaunu adresi!
26.04.2024
Merten un Sedna - ērti un stilīgi slēdžu un rozešu risinājumi! 
Ja plānojat mainīt rozetes un slēdžus, tad tos vēlamies jums piedāvāt stilīgas un skaistas Schneider Electric ražotāja sērijas: Merten un Sedna Design & Elements.
24.04.2024
Aicinām Jūs apmeklēt  pasākumu “Info rīts ar KOPOS KOLIN”
Jums būs iespēja satikt KOPOS Kolin pārstāvjus, apskatīt jaunu ekspozīciju, kā arī saņemt praktiskas un tehniskas konsultācijas no profesionāliem savā jomā.
23.04.2024
×
LV