Pērc Eaton produktus un sakrāj darba apģērbam DELTA Plus!

Pērc Eaton produktus visās Elektrika SIA filiālēs un interneta veikalā no 2018.gada 01.aprīļa līdz 30.septembrim un sakrāj darba apģērbam DELTA Plus!

Vispārīgie noteikumi

Elektrika SIA un Eaton Electric SIA Eaton produktu pārdošanas veicināšanas akciju (turpmāk – akcija) organizē Elektrika SIA, vienotais reģistrācijas Nr. 40103234844, juridiskā adrese: Rīga, Jūrkalnes iela 15 korpuss 30, LV-1046 un Eaton Electric SIA, reģistrācijas Nr.40103172385, juridiskā adrese Zemitāna iela 2b, Rīga, Latvija. Akcijas laikā akcijas dalībnieki iegādājas Eaton produktus Elektrika SIA un krāj kopējo apgrozījumu akcijas norises laikā. Akcijas noslēgumā, atbilstoši sakrātajam apgrozījumam no iegādātajiem Eaton produktiem bez pievienotās vērtības nodokļa, akcijas dalībnieki saņem bonusu attiecīgajā apmērā.

Akcijas norises vieta un laiks

Akcija notiek Elektrika SIA pārdošanas vietās Latvijas Republikas teritorijā un internetveikalā. Akcija notiek no 2018.gada 01.aprīlim līdz 30.septembrim.

Akcijas dalībnieki

Akcijas dalībnieki ir Elektrika SIA klienti, kas iegādājas Eaton produktus laika posmā no 2018.gada 01.aprīlim līdz 30.septembrim. Akcijā nevar piedalīties Elektrika SIA un SIA Eaton Electric darbinieki.

Akcijas dāvanas

Akcijas dalībnieki pēc akcijas noslēguma un attiecīga iegādāto Eaton produktu kopējā apgrozījuma (bez pievienotās vērtības nodokļa) saņem šādas motivācijas dāvanas:

Noslēguma noteikumi

Elektrika SIA un Eaton Electric SIA uzņemas atbildību par jebkādu personas un citu datu iegūšanu, kas izriet no šīs akcijas, un attiecīgu to uzglabāšanu. Jebkāda veida domstarpības starp Eaton, akcijas dalībniekiem un partneri ir jārisina pārrunu ceļā. Ar Akcijas noteikumiem ikviens Akcijas dalībniens var iepazīties Elektrika SIA mājas lapā (www.elektrika.lv) vai filiālēs.

Eaton produkcija

Citi jaunumi
Akcija NKT (N)YM PLUS kabelim! 
Lielisks piedāvājums kabeļu iegādei! Mums ir divas labas ziņas!
17.04.2024
Elektrodrošība ar ABB! 
Pareizai aizsardzības ierīču izvēlei jānodrošina gan pret zemesslēgumiem, gan pret pārspriegumiem.
10.04.2024
Noark Electric informatīvais brokastis! 
Aicinām uz Noark Electric informatīvajām brokastīm, kas notiks mūsu filiālēs Mārupē, Valmierā un Ventspilī.
08.04.2024
×
LV