Idejas lieliskām Ziemassvētku dāvanām!

Ar ko Jums asociējas decembris? Mums - ar spožām gaismiņām egles zaros, piparkūkām un, protams - ar dāvanām!

Mēs vēlamies Jums piedāvāt dažas idejas, kādā veidā šogad iepriecināt ģimeni un draugus! Elektrika katru gadu paplašinās un attīstās, līdz ar to, šogad varam piedāvāt plašu mājsaimniecības elektronikas preču sortimentu!

Sievietēm

Skaistums izglābs pasauli! Dāvanas, ko meitenes un sievietes mīl visvairāk - ir dāvanas viņu skaistumam. Kā dāvanas Jūsu dāmām - piedāvājam matu taisnotājus un fēnus.

Vīriešiem

Dāvanas, kas ļoti noderēs ikvienam vīrietim ikdienā.

  • Mūsu interneta veikalā pieejama plaša elektrisko skuvekļu izvēle – tā ir klasiska, un tai pašā laikā - noderīga dāvana vīrietim.
  • Instrumentu komplekts īstiem vīriešiem, kuriem patīk visu darīt ar savām rokām.

Mājai

Visnoderīgākās un praktiskākās dāvanas ir ikdienā lietojamā sadzīves tehnika.

  • Mēs piedāvājam putekļu sūcējus - robotus vai bezvadu putekļsūcējus, kas vienkāršos jebkuras mājsaimnieces dzīvi, atbrīvojot laiku kaut kam patīkamākam.
  • Mūsu interneta veikalā ir plaša virtuves tehnikas izvēle. Piemēram, labs kafijas automāts var būt kā lieliska dāvana kafijas cienītājiem. Arī multivārāmais katls vienkāršos ikdienas ēdiena pagatavošanas procesu.
  • Gaisa mitrinātāji  nodrošinās mājās patīkamu atmosfēru, kas radīs vēlmi vēl vairāk laika pavadīt mājās, kopā ar ģimeni un mīļiem cilvēkiem.

Izklaide un gadžeti

Šādas mūsdienīgas un vērtīgas dāvanas noteikti iepriecinās gan sievieti, gan vīrieti!

  • Mūsdienīgs platekrāna televizors vakarā pulcēs visu ģimeni skatīt interesantas filmas un raidījumus.
  • Mini bezvadu skaļruņi var būt lieliska dāvana pusaudžiem. Mūsu klāstā ir arī bezvadu skaļrunis Synergy ar apgaismojumu, un tā  var būt lieliska dāvana tiem, kurus pārsteigt ar neparastu dāvanu ir grūti!
  • Bezvadu austiņas ir ērtas tiešsaistes sapulcēm vai mūzikas klausīšanai, atrodoties ceļā. Nekādi vadi Jums netraucēs un tajos nesapisieties.
  • Smart pulkstenis ir dāvana tiem, kas rūpējas par savu veselību vai vienkārši vēlas vienmēr būt sazināms! Mūsu interneta veikalā ir viedpulksteņi katrai gaumei un budžetam.

Viedās tehnoloģijas

Arī moderno tehnoloģiju cienītājus būs ļoti vienkārši iepriecināt!

  • Uzdāviniet saviem mīļajiem iespēju vadīt gaismu no sava mobilā telefona! Philips, Ledvance vai Xiaomi zīmolu viedais apgaismojums ir pieejams pasūtīšanai mūsu interneta veikalā.
  • Viedā kontaktligzda darbojas kā taimeris, ko iestatāt savā viedtālrunī. Mājās tas noderēs ikvienam, kā arī šāda dāvana palīdzēs ietaupīt enerģiju, ieslēdzot nepieciešamo sadzīves tehniku ​​tikai tad, kad tā ir nepieciešama.

Izvēlieties dāvanas saviem mīļajiem un tuvajiem cilvēkiem no sirds! Apsveicam visus ar gaidāmajiem svētkiem! 

 

Uz veikalu

Citi jaunumi
Merten un Sedna - ērti un stilīgi slēdžu un rozešu risinājumi! 
Ja plānojat mainīt rozetes un slēdžus, tad tos vēlamies jums piedāvāt stilīgas un skaistas Schneider Electric ražotāja sērijas: Merten un Sedna Design & Elements.
24.04.2024
Aicinām Jūs apmeklēt  pasākumu “Info rīts ar KOPOS KOLIN”
Jums būs iespēja satikt KOPOS Kolin pārstāvjus, apskatīt jaunu ekspozīciju, kā arī saņemt praktiskas un tehniskas konsultācijas no profesionāliem savā jomā.
23.04.2024
Akcija NKT (N)YM PLUS kabelim! 
Lielisks piedāvājums kabeļu iegādei! Mums ir divas labas ziņas!
17.04.2024
×
LV