Robots putekļu sūcējs – jūsu mājas palīgs!

Gribi pavadīt vairāk laika kopā ar ģimeni un mazāk laika veltīt mājas uzkopšanai? Viedais robots-putekļsūcējs Mi Vacuum-Mop P no Xiaomi izdarīs visus mājas darbus, tavā vietā!

Mi Vacuum-Mop P tiks galā gan ar sauso, gan mitro mājas uzkopšanu. Tātad tava māja būs tīra un skaista vēl ilgāk. Viss, kas jums ir vajadzīgs - nospiest vienu pogu.

Precīza telpas analīze

Karšu uzbūves intelektuālie algoritmi un augstas precizitātes sensori veido kustības maršrutu tā, lai uzkoptu telpu maksimāli kvalitatīvi, efektīvi un ātri. Attāluma sensors skenē telpu par 360 grādiem, un precīzi nosaka attālumu līdz sienām, mēbelēm un interjerā priekšmetiem.

Ietilpīgs akumulators

Putekļsūcēja akumulators, nodrošinās līdz 2 stundām autonoma darba, ar ko pietiks, lai rūpīgi iztīrītu 180 m.k. telpu. Lai uzlādētu bateriju, putekļu sūcējam būs nepieciešamas 80-120 minūtes, un pēc tam viņš atkal būs gatavs darbam.

Automātiska uzlāde

Mi Robot Vacuum veic uzkopšanu, kamēr akumulatora uzlādes līmenis nenoslīd zem minimālā rādītāja 20% apmērā. Pēc tam putekļsūcējs automātiski atrod uzlādes staciju. Atjaunojot baterijas uzlādi, putekļsūcējs turpinās tīrīšanu no vietas, kur tā tika pārtraukta.

Pārvar šķēršļus

Atšķirības īpatnība robotiem sērijas Mi Vacuum-Mop P ir augstie riteņi, kas dod iespēju pārvarēt šķēršļus līdz 2 cm augstumā.

Iztīrīs katru stūrīti

Mi Vacuum-Mop P ir aprīkots ar galveno un sānu suku. Pamatsuka efektīvi novāc netīrumus, bet sānu suka iztīra visus stūrus. Pateicoties tādam suku komplektam, robots efektīvi attīra ne tikai gludās virsmas, bet arī mīkstus paklājus.

Mitrā apkope

Mitrai uzkopšanai ir jāuzstāda ūdens konteiners un jāaprīko Mi Robot Vacuum ar mikrofibra lupatu. Intelektuālā sistēma veic ūdens padevi tādā daudzumā, lai grīda būtu spīdīgi tīra, bez slapju plankumu.

Turklāt, šo putekļsūcēju var vadīt attalināti ar MiHome mobilo aplikāciju:

• Tirīšanas karte reāllaikā

• Koriģējiet uzkopšanas maršrutu

• Uzkopšanas zonu koriģēšana

• Saplāno uzkopšanu


 

Izbaudiet ideālu tīrību kopā ar

Mi Vacuum-Mop P!

 

Uz veikalu

Citi jaunumi
Aicinām Jūs apmeklēt  pasākumu “Info rīts ar KOPOS KOLIN”
Jums būs iespēja satikt KOPOS Kolin pārstāvjus, apskatīt jaunu ekspozīciju, kā arī saņemt praktiskas un tehniskas konsultācijas no profesionāliem savā jomā.
23.04.2024
Akcija NKT (N)YM PLUS kabelim! 
Lielisks piedāvājums kabeļu iegādei! Mums ir divas labas ziņas!
17.04.2024
Elektrodrošība ar ABB! 
Pareizai aizsardzības ierīču izvēlei jānodrošina gan pret zemesslēgumiem, gan pret pārspriegumiem.
10.04.2024
×
LV