Izgaismojiet savu dārzu vai pagalmu!

Pavisam drīz mēs baudīsim siltos vasaras vakarus, gatavojot gardus ēdienus un dzerot aukstus dzērienus - terasēs, piemājas dārzos un vasarnīcās.

Padariet savu dārzu vēl mājīgāku, uzstādot ārā apgaismojumu. Pēc saulrieta Jūsu dārzs pilnīgi izmainīsies.

Pavasaris ir labākais laiks, lai veiktu ārā darbus un visu vasaru baudītu to rezultātu.

Mūsu interneta veikalā Jūs atradīsiet dekoratīvo āra apgaismojumu no tādiem ražotājiem, kā Philips, Ledvance, TheBen, Schneider Electric un citiem. Mēs piedāvājam idejas, kas palīdzēs izvēlēties iecīnītākās gaismas ierīces.

LED lentas fona apgaismojumu var uzstādīt gan uz mājas fasādes, gan piemājas teritorijā, pievēršot uzmanību kādai konkrētai dārza detaļai.

Dekoratīvie stabi piešķirs Jūsu dārzam īpašu šarmu. Tos var uzstādīt pie celiņiem, tādējādi uzsverot vietnes ainavu. TheBen piedāvā āra gaismekļu sēriju theLeda D, tai skaitā dekoratīvos stabus ar iebūvētu kustības sensoru enerģijas taupīšanai.

Fasādes gaismekļi ir obligāta mājas āra interjera sastāvdaļa. Mūsu interneta veikalā ir pieejami dažādu krāsu, formu un tehnisko parametru gaismekļi.

Prožektori. Mājas ieejai un piebraucamajam ceļam jābūt labi apgaismotam, jo no tā ir atkarīga iedzīvotāju drošība. Prožektori ar kustības sensoru ideāli piemēroti, kā drošības garanti.

Viedais apgaismojums Philips Hue un Ledvance Smart +. Philips Hue un Ledvance Smart+ sērijas viedus gaismekļus var vadīt no viedtālruņa: iestatīt taimeru gaismekļu ieslēgšanas ir izslēgšanas laikiem, izvēlēties jebkuru gaismas krāsu utt. Daudz viedo funkciju un lielisks ārējais izskats padarīs Jūsu piemājas teritoriju par pasakainu vasaras dārzu!

 

Uz veikalu

Citi jaunumi
Aicinām Jūs apmeklēt  pasākumu “Info rīts ar KOPOS KOLIN”
Jums būs iespēja satikt KOPOS Kolin pārstāvjus, apskatīt jaunu ekspozīciju, kā arī saņemt praktiskas un tehniskas konsultācijas no profesionāliem savā jomā.
23.04.2024
Akcija NKT (N)YM PLUS kabelim! 
Lielisks piedāvājums kabeļu iegādei! Mums ir divas labas ziņas!
17.04.2024
Elektrodrošība ar ABB! 
Pareizai aizsardzības ierīču izvēlei jānodrošina gan pret zemesslēgumiem, gan pret pārspriegumiem.
10.04.2024
×
LV