Ziemassvētku noskaņojuma recepte ar Philips Hue

Ziemassvētku noskaņojuma recepte ir ļoti vienkārša: izbaudiet mandarīnu un piparkūku garšu, pagaršojiet karstu kakao dzērienu ar maziem zefīriem un apmeklējiet Ziemassvētku tirdziņu. Pagaidiet, kaut kas nopietni trūkst… Nu protams! Ziemassvētku egle un svētku apgaismojums!

Tomēr mēs, Elektrika, griežamies pie mūsdienīgām tendencēm. Ar mums un Philips Hue viedo apgaismojumu, jūs varat pacelt savas ziemassvētku dekorācijas pilnīgi jaunā līmenī.

Visinteresantākās pozīcijas, jau tagad uz vietas, mūsu noliktavā!

 

Philips Hue vieda ligzda – nobiedējat Salavecīti ar mūsdienīgam tehnoloģijām!

 

Mēs domājām, ka daudzi no jums piekritīs, ka ligzda blakus Ziemassvētku eglītei vienmēr atrodas grūti sasniedzamā vietā. Un, lai ieslēgtu Ziemassvētku eglītes lampiņas, bieži vien kādu laiku jāpavada neērtā un nesmukā pozā.

Bet visas šīs problēmas var atrisināt, izmantojot viedo kontaktligzdu, kuru var vadīt no viedtālruņa. Ieslēdziet un izslēdziet kontaktligzdu no viedtālruņa un neesiet dusmīgi par to, ka jūs saduraties ar eglītes zariem un par savītiem vadiem zem Ziemassvētku egles! Turklāt, viedā kontaktligzda ir tik gudra, ka tā var ieslēgties un izslēgties tieši tad, kad jūs to vēlaties.

 

Philips Hue gaismekļi – kontrolējiet Ziemassvētku noskaņojumu no viedtālruņa!

 

Ziemassvētku apgaismojums iedvesmo mūs brīnumu un svētku noskaņojumam. Mēs taču esam tik priecīgi par ielām, kuras ir rotātas ar spilgtām gaismas sniegpārslām un Ziemassvētku lampiņām, kuras mirgo ar dažādām krāsām.

Izvēlaties no 16 miljoniem gaismas krāsu variantiem tieši tādu, kas padarīs jūsu Ziemassvētku eglīti vēl spilgtāku. Sinhronizējiet Philips Hue apgaismojumu ar televizoru un skatāties filmu “Viens pats mājās” pavisam jaunā krāsā. Vai jūs varat sinhronizēt apgaismojumu ar mūziku un rīkot īstu svētku karnevāla ballīti!

Philips Hue var būt lieliska dāvana ne tikai jums, bet arī jūsu draugiem un radiniekiem, jo pavisam nedaudz cilvēku zina, ka eksistē tādas tehnoloģijas. Philips Hue noteikti pārsteigs dāvanu saņēmējus!

Skatīt

Citi jaunumi
Lieldienu akcija! 
Šogad Lieldienu zaķis atnes mūsu klientiem dāvanu – 23% atlaidi elektromateriāliem!
28.03.2024
Darba laika izmaiņas Lieldienās!
Informējam par mūsu izmaiņām mūsu darba laikā svētku dienās.
27.03.2024
Gudra un kompakta maiņstrāvas uzlādes stacija drošai elektromobiļa uzlādei
Terra AC elektrouzlādes stacijas priekšrocības ir tās augstā kvalitāte un funkcionalitāte - efektīva, droša un vienkārša uzlāde.
26.03.2024
×
LV