Allocacoc svētku atlaides līdz 15%

Svētku atlaides līdz 15% uz visu Allocacoc produkciju, kura ir uz vietas mūsu noliktavā!

Allocacoc – ir ražotājs, kura preces vienmēr atšķiras ar oriģinalitāti un funkcionalitāti.

Pārsteidziet savus radiniekus svētkos. Uzdāviniet viņiem neparastas dāvanas, kuras tagad var iegādāties ar patīkamu atlaidi.

Heng balanceir burvīgs gaismeklis ar levitējošu slēdzi. Slēdža vietā, tikai divas bumbiņas. Bumbiņas ir nepieciešams tuvināt vienu otrai, un gaismeklis jau spīd, bet bumbiņas karājas gaisā. Papildus neparastam slēdzim, Heng Balance gaismeklim ir elegants dizains, kurš iederēsies jebkurā dzīvoklī.

PowerCube – tie ir viskompaktākie pagarinātaji. To priekšrocība ir vietas ekonomija – Jums ir iespēja lietot līdz četrām Schuko kontaktligzdām un divām USB ligzdām vienlaicīgi vienā kubā, mums pierasto garo pagarinātāju vietā. Ar PowerCube ir ērti ceļot, tāpēc uzdāviniet to ceļotājiem.

Mobilo telefonu lādētāji – ir lieta, kuru mēs izmantojam katru dienu. Bet ar lādētājiem no Allocacoc var uzlādēt 3 dažādas ierīces no viena vada. Kā arī Allocacor sortimentā ir bezvada lādētājs.

Power Bank – uzlādējiet savu mobilo telefonu, jebkurā vietā un jebkurā laikā. Stilīgs dizains un brīnišķīga kvalitāte! 

 

Skatīt

Citi jaunumi
Aicinām Jūs apmeklēt  pasākumu “Info rīts ar KOPOS KOLIN”
Jums būs iespēja satikt KOPOS Kolin pārstāvjus, apskatīt jaunu ekspozīciju, kā arī saņemt praktiskas un tehniskas konsultācijas no profesionāliem savā jomā.
23.04.2024
Akcija NKT (N)YM PLUS kabelim! 
Lielisks piedāvājums kabeļu iegādei! Mums ir divas labas ziņas!
17.04.2024
Elektrodrošība ar ABB! 
Pareizai aizsardzības ierīču izvēlei jānodrošina gan pret zemesslēgumiem, gan pret pārspriegumiem.
10.04.2024
×
LV