Jaunumi no Haupa: teleskopiskās kāpnes un kupulveida prožektors!

Pavisam jaunā produktu kategorija mūsu interneta veikalā: trēpes!

 

Haupa teleskopiskās kāpnes ideāli piemērotas transportēšanai vismazākajā tilpumā, izmantojamas gan kā stāvkāpnes, gan kā pieslejamās kāpnes.

Haupa ražotās kāpnes tiek izgatavotas un pārbaudītas saskaņā ar standartu EN 131. Tās ir piemērotas gan privātai, gan rūpnieciskai lietošanai.

Izturības testi, piemēram, teleskopiska izvilkšana 4000 reižu un cita ekstremāla noslodze, piemēram, augšējā pakāpiena mainīga noslodze 50 000 ciklos, ir tikai neliela daļa no prasībām, kurām jāatbilst pilnībā un ne tikai tām vien.

Augstās kvalitātes prasības Haupa ražotās kāpnes padara par ideālu pavadoni profesionāļiem.

 

Inovatīvs prožektors no Haupa: Kupolveida prožektors „HUPlight50combi

Šī īpaši jaudīgā 4000 lūmenu LED darba lampa nodrošina lielu platību izgaismošanu 360° leņķī. Jaunizstrādātais plastmasas pārsegs nodrošina vienreizēju, neapžilbinošu, spoži baltu izkliedētu gaismu.

Visjaunākā “divi vienā” hibrīdtehnoloģija ļauj ierīci darbināt no diviem strāvas avotiem. Iebūvēto akumulatoru var lādēt arī lietošanas laikā. Pateicoties īpaši izturīgajam korpusam no triecienizturīgas plastmasas, HUPlight50combi spēj pārciest pat visstiprākos triecienus un tādējādi pārliecina ar savu ilgo kalpošanas laiku.

Gaismeklim ir divās iebūvētajās kontaktligzdās, tāpēc var bez problēmām pievienot papildu HUPlight50combi prožektorus. Šīs kontaktligzdas var arī izmantot par strāvas avotu citām ierīcēm un tādējādi tās ļauj pielāgot darba vietu, kad nav pieejami papildus strāvas avoti.

Pateicoties lampas plakanajam cokolam, to var novietot uz jebkuras virsmas. Uzmontējot to uz statīva, apkārtni var izgaismot vēl spilgtāk. Varat arī izmantot korpusa aizmugurē esošo montāžas āķi. Pateicoties iebūvētajiem rokturiem, HUPlight50combi ir viegli transportējama.

Citi jaunumi
Lieldienu akcija! 
Šogad Lieldienu zaķis atnes mūsu klientiem dāvanu – 23% atlaidi elektromateriāliem!
28.03.2024
Darba laika izmaiņas Lieldienās!
Informējam par mūsu izmaiņām mūsu darba laikā svētku dienās.
27.03.2024
Gudra un kompakta maiņstrāvas uzlādes stacija drošai elektromobiļa uzlādei
Terra AC elektrouzlādes stacijas priekšrocības ir tās augstā kvalitāte un funkcionalitāte - efektīva, droša un vienkārša uzlāde.
26.03.2024
×
LV