LED lenta - ērti, neparasti un skaisti!

LED lenta ir jūsu galvenais palīgs, lai veidotu brīnumainu interjeru. Ar tādu gaismas līdzekli jūs varat viegli izveidot omulīgu, romantisku noskaņojumu istabā un akcentēt kādās īpašās interjera detaļās.

Viens no populārākajiem veidiem kā pacelt griestus un pievienot interjeram “gaisu”, –  ir izveidot apgaismojumu ar LED lentu. Klasiskais variants – telpas perimetra apgaismojums. Tomēr, ar LED lentas apgaismojumu jūs varat veidot visdīvainākās griestu formas. Tas viss ir atkarīgs no jūsu fantāzijas!

Kā arī, LED lenta var palīdzēt izcelt kādu īpašu interjera detaļu. Piemēram, tas var būt LED spoguļu apgaismojums vannas istabā, zem gultas guļamistabā vai ierāmējošs plauktā ar skaistām, ekskluzīvām lietām. Kā arī, ļoti noderīga lieta ir LED lentas apgaismojums uz kāpnēm. Tagad noteikti neviens nenokritīs!

Bet izveidot tik interesantu un nebanālu interjeru palīdzēs kvalitatīva un funkcionāla LED lenta no Ledvance.

Daudzveidīga krāsu temperatūra:

No relaksējošas siltas gaismas 2700K līdz enerģiskas dienasgaismas 6500 K: LED lentas LEDVANCE ir pieejamas piecās pievilcīgas gaišas krāsas - plašam pielietojumam.

Priekšrocības:

  • Viegli plānot. LED lentas sistēmas konfigurācija ļauj soli pa solim sasniegt ideālus rezultātus. Plānojiet komponentu daudzumu un veidus bez liekas piepūles.
  • Viegli kombinēt. Ledvance LED lentas sistēma sastāv no LED lentām, draiveriem, profiliem un aksesuāriem.
  • Viegli uzstādīt. Ledvance garantē, ka jūsu darbs tiks pabeigts īsākā laikā!

​​Skatīt

Citi jaunumi
Merten un Sedna - ērti un stilīgi slēdžu un rozešu risinājumi! 
Ja plānojat mainīt rozetes un slēdžus, tad tos vēlamies jums piedāvāt stilīgas un skaistas Schneider Electric ražotāja sērijas: Merten un Sedna Design & Elements.
24.04.2024
Aicinām Jūs apmeklēt  pasākumu “Info rīts ar KOPOS KOLIN”
Jums būs iespēja satikt KOPOS Kolin pārstāvjus, apskatīt jaunu ekspozīciju, kā arī saņemt praktiskas un tehniskas konsultācijas no profesionāliem savā jomā.
23.04.2024
Akcija NKT (N)YM PLUS kabelim! 
Lielisks piedāvājums kabeļu iegādei! Mums ir divas labas ziņas!
17.04.2024
×
LV