Elektrika Fegime Day | Kā tas bija

5.jūnijā, galvenajā Elektrika noliktavā norisinājās lieli svētki! Uzņēmums svinēja  Fegime Day un 10 gadu jubileju! Mūsu svētkus apmeklēja 150 viesi, kuriem bija unikāla iespēja piedalīties interesantās izklaidēs, baudīt garšīgu maltīti, apmeklēt vadošo ražotāju seminārus un vienkārši jautri pavadīt laiku!

Mūs apmeklēja pārstāvji no Philips, Schneider Electric, ABB, PCE, OBO Bettermann, Haupa, Ledvance, Trytyt un Noark. Mūsu viesi varēja personīgi parunāt ar ražotājiem, ar kuriem sadarbojas Elektrika, uzdot savus jautājumus un uzzināt par jaunumiem.

Philips, Schneider Electric, ABB un PCE organizēja seminārus, kurus ar interesi apmeklēja mūsu viesi.

Svētku gaitā klienti varēja justies kā reāli sacīkšu braucēji. Viņiem bija iespēja izmēģināt RC Drift profesionālas radio vadāmas mašīnas, kas spēj sniegt ātrumu līdz 120 km/h! Ātrākie braucēji saņēma dāvanas!

Kā arī viesi varēja baudīt virtuālās realitātes pasauli un braukt pa Biķernieku šoseju. Sēdeklis ar stūri un pedāļiem un, protams, virtuālās realitātes brilles pilnībā nodrošināja sacīkšu braucēja stāvokli. Šīs izklaides dalībnieks, kurš ieguva pirmo vietu, saņēma lielisku balvu.

Svētku laikā viesi varēja piedalīties jautros konkursos, kuros viņi varēja laimēt balvas.

Kā arī viesiem bija iespēja uztaisīt smieklīgas un skaistas fotogrāfijas foto kabīnē. Attēli uzreiz printējas un tos var saglabāt kā atmiņa par labi pavadītu laiku.

Mūsu viesi baudīja gardus burgerus no Burgeru Māja Lielais Kristaps, kas tika sagatavoti uz vietas.

Kā desertu, viesi pagaršoja ne tikai garšīgus, bet arī skaistus Raunas Dārzs eklērus!

Svētku beigās notika loterija, kurā tika izlozētas dāvanas no mūsu piegādātājiem. Galvenās balvas bija Philips Hue komplekti - spuldzes, kuras var kontrolēt no viedtālruņa!

Paldies, ka apmeklējāt mūsu svētkus, sekojiet mūsu jaunumiem un gaidām Jūs nākamgad!

Citi jaunumi
Merten un Sedna - ērti un stilīgi slēdžu un rozešu risinājumi! 
Ja plānojat mainīt rozetes un slēdžus, tad tos vēlamies jums piedāvāt stilīgas un skaistas Schneider Electric ražotāja sērijas: Merten un Sedna Design & Elements.
24.04.2024
Aicinām Jūs apmeklēt  pasākumu “Info rīts ar KOPOS KOLIN”
Jums būs iespēja satikt KOPOS Kolin pārstāvjus, apskatīt jaunu ekspozīciju, kā arī saņemt praktiskas un tehniskas konsultācijas no profesionāliem savā jomā.
23.04.2024
Akcija NKT (N)YM PLUS kabelim! 
Lielisks piedāvājums kabeļu iegādei! Mums ir divas labas ziņas!
17.04.2024
×
LV