Esi ātrāks ar jaunu elektrisko skrejriteni!

Daudzi no jums ir pamanījuši, ka šobrīd pilsētu iedzīvotāji nomaina automašīnas, velosipēdus un sabiedrisko transportu uz elektrisko skrejriteni. Kāpēc? Atbilde ļoti vienkārša – tas ir ērti un ātri.

Ir izveidojies uzskats, ka elektriskie skrejriteņi ir viens no daudzajiem veidiem, kā jautri pavadīt laiku. Taču šobrīd, elektriskais skrejritenis aizstāj galvenos pilsētas pārvietošanas veidus, siltos laikapstākļos.

Galvenā elektrisko skrejriteņu priekšrocība ir tas, kā kamēr visas mašīnas stāv sastrēgumā, skrejritenis brauc garām ar iespaidīgu ātrumu. Turklāt elektrisko skrejriteņu vadītājs netērē daudz enerģijas, lai to pārvaldītu. Vēl viena priekšrocība – kompaktums. Gandrīz visi elektrisko skrejriteņu modeļi ir saliekami. Tas ievērojami atvieglo to uzglabāšanu, atšķirībā no velosipēda.

Elektrisko skrejriteni jāizvēlas no paredzamā ekspluatācijas mērķa. Ja vēlaties to izmantot pārsvarā braucot pa parku, tad jāapsver ideja izvēlēties mazāk jaudīgu modeli. Tomēr, ja jūs gribat izmantot elektrisko skrejriteni kā transportu no mājām līdz darbām un atpakaļ, tad ir vērts apskatīt modeļus, kuri brauc lielāku attālumu ar vienu pilnu akumulātora uzlādi.

Mūsdienu elektriskie skrejriteņi atšķiras pēc šādiem parametriem:

  • Jauda (vidēji 300 W)
  • Maksimālais ātrums (līdz 30 km / h)
  • Uzlādes laiks (no 4 līdz 8 stundām)
  • Attālums ar vienu uzlādi (no 30 līdz 65 km)
  • Izmēri un svars
  • Maksimālā slodze (visbiežāk elektriskie skrejriteňi ir paredzēti svaram līdz 100 kg)
  • Materiāls un dizains
  • Iespēja savienot skrejriteni ar viedtālruni (Bluetooth savienojums)

Mēs piedāvājam elektriskos skrejriteņus no populārākajiem ražotājiem šajā jomā: Segway un Xiaomi. Šo zīmolu elektriskie skrejriteņi izceļas ar mūsdienīgām tehnoloģijām, produktu kvalitāti un modernu, stilīgu dizainu. Vissjaunākie modeļi jau mūsu interneta veikalā.

 

Uz veikalu

Citi jaunumi
Merten un Sedna - ērti un stilīgi slēdžu un rozešu risinājumi! 
Ja plānojat mainīt rozetes un slēdžus, tad tos vēlamies jums piedāvāt stilīgas un skaistas Schneider Electric ražotāja sērijas: Merten un Sedna Design & Elements.
24.04.2024
Aicinām Jūs apmeklēt  pasākumu “Info rīts ar KOPOS KOLIN”
Jums būs iespēja satikt KOPOS Kolin pārstāvjus, apskatīt jaunu ekspozīciju, kā arī saņemt praktiskas un tehniskas konsultācijas no profesionāliem savā jomā.
23.04.2024
Akcija NKT (N)YM PLUS kabelim! 
Lielisks piedāvājums kabeļu iegādei! Mums ir divas labas ziņas!
17.04.2024
×
LV